Geamuri Utilaje

Geamuri utilaje, parbrize si lunete laterale! Toate le gasiti la noi!
Vand geam tractor
Geam tractor
Contact : 0751.08.34.33 
Geamul unui tractor sau al unui utilaj agricol n-a fost niciodata conceput doar pentru a-i conferi tractorului un aspect placut ci, pe langa asta, geamul ofera protectie si siguranta celui care conduce utilajul.
Vand geam basculanta
Geam Basculanta

Suntem siguri ca exista si oameni care gandesc la modul : "Eh, ce daca conduc Tractorul fara parbriz?", insa nu este o gandire recomandata si asta pentru ca o sticla de geam securizata va poate salva viata in cazul unui incident neprevazut!
Vand geam basculanta
Geam Macara

Noi venim cu idei si solutii pentru utilajul dumneavoastra cu scopul elimina riscurile la care ati putea fi expus!

Sticla geamului este aleasa de dumneavoastra si poate fi geam duplex (doua straturi avand intre ele plastic) sau geam securizat (sticla tratata termic)
Vand geam motostivuitor
Geam motostivuitor
Vand Geam Utilaj constructii
Geam Utilaj constructii

Facem geamuri pentru orice tip de utilaj, chiar si dupa schita sau sablonul trimis de dumneavoastra!

Efectuam de asemenea si geamuri laterale, lunete si bineinteles parbrize pentru masini de epoca sau masini mai speciale. Un exemplu ar fi Hanomag 1939, unde clientul ne-a trimis sablonul iar noi am facut geamurile dupa schita acestuia.

Ultimele tipuri de tractoare pentru care am facut geamuri sunt : Universal, U650, U683, U445, U443, U450 Belarus, Case IH, David Brown, Deutz, Dieteg, Fendt, Fiat, Ford, Fritzmeier, Hürlimann, International, John Deere, Lamborghini, Landini, Lindner, Massey Ferguson, Mc Cormick, New Holland, Renault, Same, Steyr, Valmet si Zetor.
Vand Geam Buldoexcavator
Geam Buldoexcavator

Pentru schimbarea geamului de la tractor sau daca vi s-a spart parbrizul utilajului agricol sau de constructii, cum ar fi un JCB, motostivuitor, combina agricola si chiar macarale, puteti contacta numarul de telefon 0751.08.34.33 pentru a obtine un pret.

Suntem in Bacau insa colaboram cu servicii de curierat rapid, astfel geamul poate ajunge la dumneavoastra in timp util si in orice colt al Romaniei v-ati afla.

Contact : 0751.08.34.33 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu