sâmbătă, 7 decembrie 2019

Cum sa ai doua conturi de WhatsApp pe un singur telefon!?

Doua conturi de WhatsApp
pe acelasi telefon
Habar nu aveam ca poti avea doua conturi de WhatsApp (numere diferite deci) pe acelasi telefon, pana am vazut ca exista o setare numita App Twin.

Nu stiu daca este valabila pentru toate telefoanele, insa eu am Huawei si acest telefon functia de App Twin, care va permite sa aveti doua conturi de WhatsApp pe un singur telefon.

Cum faceti asta?

Sunt doua metode : Mergeti la Settings si cautati App Twin, sau, in bara de cautare a telefonului scrieti App Twin.

Apasati pe rezultat si o sa va apara ceea ce vedeti in poza a doua (nu am prea multe aplicatii de chat, de aceea imi apare doar Facebook, Messenger si WhatsApp).

Bifati ce aplicatie doriti sa clonati si sa puteti avea doua conturi in acelasi timp, pe acelasi telefon! Telefonul o sa va faca automat o noua iconita a aplicatiei clonate pe ecranul telefonului (unde este spatiu, nu pe prima pagina) si o sa vi se deschida instant. Aici o sa puneti un al doilea numar de telefon cu care doriti sa folositi applicatia de WhatsApp si o sa primiti mesaj de confirmare (cartela trebuie sa fie intr-un telefon ca sa puteti primi si scrie codul din mesaj). Asta a fost, acum aveti doua conturi de WhatsApp pe acelasi telefon.

O alta chestie de care trebuie sa tineti cont este faptul ca Memoria Interna a telefonului trebuie sa fie setata ca principala si nu Memoria Externa (cardul). Altfel o sa va ceara sa setati intai Memoria Interna ca fiind cea principala, sa restartati telefonul si doar o sa puteti face pasii de mai sus cu clonarea aplicatiei WhatsApp.

Mult succes!
UPDATE: Am facut un mic reseach, si urmatoarele marci de telefoane pot clona aplicatia WhatsApp :

Asus : Twin Apps. Cum? Mergi la Settings > Twin Apps

Honor : App Twin. Cum? Mergi la Settings > App Twin

Oppo : Clone Apps. Cum? Mergi la Settings > Clone Apps

Samsung : Dual Messenger. Cum? Mergi la Settings > Advance features > Dual Messenger

Vivo
: App Clone. Cum? Mergi la Settings > App Clone

Xiaomi (MIUI): Dual apps. Cum? Mergi la Settings > Dual Apps


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu