duminică, 23 iunie 2019

Revolut - probabil cel mai bun card pe care il poti avea!

Revolut Card
Auzisem de Revolut pe la prieteni, recomandari, multi dadeau share pentru a aduce oameni in "retea" si eram foarte sceptic in privinta lui. 

Am decis sa-mi fac card Revolut totusi pentru ca, calatoresc cu fiecare ocazie pe care o am si este foarte util din auzisem pana atunci de la altii. Stiu ca mi-a cerut la un moment dat sa ma autentific,(sa fac o poza unui act de identitate, poate fi si permis de conducere) si l momentul ala abandonasem procesul pentru ca nu aveam incredere. L-am reluat totusi dupa cateva zile si mi-a venit cardul acasa.

Descarcand aplicatia, iti poti crea si controla toate conturile, in orice valuta! Ai si un meniu de cripto-monede, poti cumpara sau schimba oricand si oricat!


Eu in Romania am cont la Banca Transilvania. Stiti cum e la orice banca, vrei aplicatie pe telefon, platesti atat, vrei acces de pe computer, platesti atat, administrarea contului, comisioane la plati, imi iau astia comisioane chiar si cand primesc bani! Vrei sa iti deschizi cont in alta valuta? Tre' sa mergi la ei, si stai la coada. Vrei sa retragi bani de la alta banca, comision tata! Retragi mai mult de 3 ori pe luna, ne platesti! 

Am ramas socat sincer va spun si inca ma gandesc, cum de astia de la Revolut nu imi iau comision la nimic, retrag de cate ori vreau. Ieri am fost la un bancomat (in Germania) de la Volksbank si imi arata ca pot retrage maxim 2000 Euro (cred ca la o astfel de suma iti ia totusi un comision de vreo 2%). Pai in Romania limita la carduri e de 2000 lei :)).

Mi-a fost acceptat la orice magazin, si desi aveam doar lei pe el, plateam in Euro la o conversie Ok, nu nesimtita cum au alte banci!

Un alt exemplu testat de mine zilele trecute : a trebuit sa transfer 780 Euro in contul altcuiva intr-o banca nemteasca si comisionul la BT era de 15 euro. Am dat cancel si am zis, stai ca incerc totusi prima data cu Revolut'ul. Ghici ce! Comision 0! Am zis gata, asa-i cardul meu de acum!

Iti poti seta un buget si ai statistici si-ti arata cat si pe ce ai cheltuit banii. Stii unde sa suplimentezi si unde sa scazi!

Card Revolut
Revolut Card
In fine, are multe avantaje. Am facut acest articol ca poate ajuta pe careva. Intr-adevar daca mi se alatura cativa prieteni, o sa primesc un card de metal, cu anumite avantaje. ala mi-ar placea sa-l am!

Deci daca vreti sa va faceti card Revolut, ceea ce recomand cu ardoare, va rog sa folositi link-ul meu!

Spor la cumparaturi/transferuri!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu