joi, 23 mai 2019

Update-ul de la Huawei te lasa fara Play Store!

Am un Huawei Mate 9, de multisor si sunt foare multumit de el! Chinezii au facut treaba buna, si ca de obicei, americanii sunt mai cu mot si vor ei mereu sa cada in picioare, asa ca le-au retras celor de la Huawei dreptul de a mai folosi technologia Google.

Ultimul Update, care mi-a adus si versiunea Android 9, si EMUI 9.0.1, a schimbat interfata telefonului dar mi-a dezinstalat si Play Store-ul de la Google si imi tot sugereaza sa dezinstalez Google Chrome, cum ca e prea mare si consuma si mult (ceea ce este si adevarat)!

Stiu ca sunt optiuni pentru inlocuirea Google Play, cum ar fi App Gallery de la Huawei, insa odata ce te obisnuiesti cu un lucru...plus ca mi se pare ca pe App Gallery nu gasesti toate aplicatiile pe care le poti gasi pe Play Store sau cum rahat se cheama in romana, Magazinul Play.


Nu e de plans! Desi chinezii mi-au dezinstalat Google Play-ul fara sa ma intrebe, am intrat pe www.apkmirror.com  si mi-am dezinstalat ultima versiune de Google play! Intr-adevar, telefonul m-a atentionat ca aceasta aplicatie nu este sub normele de securitate Huawei si o instalezi pe propriul risc!

"M-am riscat" si am instalat-o. Ghici ce, acum am Google Play si pot sa-mi bag ce aplicatie vreau eu (pana la urmatorul update cel putin!)

Acum stiti cum sa faceti daca va lasa Huawei-ul fara Magazinul Play. Apk mirror e baza!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu