joi, 11 aprilie 2019

Campania de strangere a gunoaielor - Magura Curata -
Pe Facebook s-a lansat un eveniment prin care se cauta participanti la o actiune de curatare a zonei Magura. Inca de la actiunea mea de curatarea a zonei Letea, organizatorul m-a rugat daca-l pot ajuta cu aceasta actiune si cum interesul este unul comun, sa curatam mediul de gunoaiele aruncate tot de noi, am raspuns afirmativ!


Asadar : "Îți place să trăiești într-un mediu plăcut? Vino cu noi sa facem Măgura curată!
Alătura-te campaniei noastre de curățire a drumului național ce tranzitează comuna noastră.
Va așteptăm pe data de 20 aprilie 2019 la ora 10, in zona parcarii de la Magura Verde, în număr cât mai mare. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine!" Link-ul Eventului este aici : Magura Curata


Importanta curatarii naturii este critica si asta o stim cu totii! Cand este vorba sa dam vina pe altii suntem buni si ne batem cu pumnul in piept ca "noi nu arucam gunoaie" insa totusi ele se aduna. E ca efectul de turma, arunca unu' si apoi "daca tot sunt atatea gunoaie, cel pe care il arunc eu nu o sa faca prea mare diferenta" insa face! Se pot strange multi saci din cativa metrii patrati!

Este important de asemena sa fie prezenta cat mai multa lume, nu doar pentru a trage un semnal de alarma celorlalti, dar si pentru noi insine, e o satisfactie enorma sa vezi ca in urma ta este curat si te poti bucura de acel loc verde, nepatat de fel si fel de culori alea gunoaielor!

Cand am facut cealalta actiune si am curatat zona Letea am fost doar doi oameni, iar spre final a venit o a treia persoana. Multi m-au contactat in privat sa-i anunt si pe ei cand este urmatorul eveniment de acest gen. Ei bine, o fac public acum si toti cei dornici pot participa!

O alta parte buna a acestui eveniment este ca va puteti face noi prieteni (care au aceleasi idealuri ca si voi).

Pe scurt 20 aprilie 2019 la ora 10, in zona parcarii de la Magura Verde, organizatorul va asteapta pentru a da naturii respectul pe care il merita!

Organizatorul promite apa si sandwich-uri. Aerul de padure provoaca foame! :P
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu