marți, 5 februarie 2019

Cum sa-ti transformi selfi-ul intr-o poza de profil!?

Selfie devenita poza normala!
Nu stiu daca e un articol foarte interesant pentru multi dintre voi, insa sunt sigur ca sunt multi curiosi si vreau sa arat ca se poate ca un selfie sa devina o poza ok, fara sa-si dea careva seama ca te-ai pozat in oglinda!

Tot ce aveti nevoie pentru a modifica poza este o versiune de Photoshop, fie ea si Trial, putina experienta in acest program, timp si creativitate!

Pentru inceput vreau sa va zic ca nu toate pozele selfie pot fi transformate. Pozele facute intr-un anumit unghi, sau in care fata va este acoperita pe jumatate de telefon, acestea cu siguranta vor necesita mai multa experienta si creativitate.

Pasul 1. Alegerea pozei si analizarea ei. Se poate sau nu se poate transforma?

Eu am ales o poza "selfie" care imi place mult si mi-as fi dorit totusi sa nu fie poza facuta in oglinda.

Pasul 2. Se face o selectie a zonei pe care o putem clona (dubla in oglinda) si o vom folosi pentru a ascunde telefonul si alte elemente deranjante din poza.


Pasul 3. Intorcand selectia " in oglinda", vom obtine un o dublura a partii bune din poza noastra selfie. Aceasta dublura o vom folosi ca masca pentru a obtine poza finala!

Pasul 4. Pentru a ne usura munca vom micsora putin opacitatea sectiunii dublate si vom selecta conturul camasii si a mainii. Odata ce selectia este facuta, putem mari opacitatea la 100% si stergem continutul acesteia.
Pasul 5. Inca avem elemente vizibile si deranjante in poza cum ar fi : ceasul, cravata dubla, alte elemente sesizabile, iar pe acestea le putem elimina in prin procedura de clonare. Orice alt element nu va place, il puteti elimina, sau de ce nu, adauga altele din alte poze.

Pasul 6 : Facem ultimele ajustari : Eliminam umbrele de pe camasa, o parte a buzunarului ramas din poza originala, tragem cravata pe mijloc, aranjam cat de cat pantalonii ne dam cu parfum si gata poza! :))

PS : Poza selfie a fost facuta in oglinda unei camere de hotel. Eu am decis sa elimin si perdeluta de la dus si alte elemente vizibile si iritante.

Selfie transformat in poza normala


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu