duminică, 22 iulie 2018

Reducere la Airbnb daca folosesti invitatia mea!

Ce este Airbnb?

Poate ca in Romania (in alte orase decat Bucurestiul, pentru ca acolo este foarte folosit si promovat)  nu este atat de popular precum in alta tari, insa pe Airbnb gasiti multe apartamente sau camere oferite in sistem de regim hotelier sa-l numim. Daca vrei sa vizitezi un oras, sau pur si simplu ai ceva de rezolvat si ai nevoie de un loc de a dormi pentru o noapte, doua sau un timp mai indelungat (cum am eu in Bucuresti) dar nu vrei sa stai la hotel datorita costurilor mai mari, sau pentru faptul ca trebuie sa mananci mereu la restaurant, atunci solutia ideala este Airbnb

Prima mea experienta cu Airbnb.

Am tot cautat pe alte site-uri de anunturi un apartament/garsoniera unde pot dormi una sau doua nopti, cat sa-mi rezolv ce am am de facut pe la Bucuresti. Am gasit ceva, insa preturile sunt putin mai ridicate decat pe Airbnb, multele nu au calificative sau comentarii ale clientilor, nu esti sigur ca raspunde cineva daca te duci la adresa aia, sau pur si simplu daca gazda este de incredere.

Un prieten mi-a recomandat serviciul Airbnb si am aruncat un ochi. Totul s-a intamplat rapid si am rezervat o camera pentru doua nopti. Plata o faci online, fara batai de cap si iei legatura cu gazda in acelasi timp. Simplu si comod!

Anunturile sunt foarte detaliate, iti arata toate dotarile camerei/apartamentului, cand poti face check-inul si check-outul, o poza cu gazda, adresa, statii de autobuz/metrou, precum si atractiile turistice din zona. Majoritatea strainilor care vin sa viziteze Bucurestiul apeleaza la acest serviciu de inchiriere a unui dormitor sau a intregului apartament, pentru ca au mai folosit Airbnb inainte, au avut o experienta buna si au capatat incredere pentru ca toti utilizatorii sunt verificati, iar cand ai sute de recenzii bune, e greu sa treci cu vederea.

Dupa cum va spuneam, am avut prima mea experienta utilizand acest serviciu de cazare si mi s-a parut extraordinar!

Reducere cazare regim hotelier
Reducere 160 lei Airbnb

Reducere Airbnb daca folositi invitatia mea la urmatorul booking!


As fi vrut sa beneficiez si eu de aceasta reducere, insa cel care mi-a recomandat Airbnb nu mi-a dat nici un link pentru a obtine vre-un cupon. Mi-a zis doar sa caut pe site.

Ei bine, cei care folosesc aceasta invitatie beneficiaza de o reducere substantiala, si eu o sa primesc la fel pentru urmatoarea mea rezervare! Acesta este link-ul pe care il veti accesa pentru a obtine reducerea si alte informatii :Reducere AirBnb la prima rezervare!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu