luni, 13 noiembrie 2017

Ma indrept cu 20 de noduri spre un taram in care nu am mai fost!

Ma aflu in Otopeni! Zborul meu este in cateva ore, avand in vedere ca nici nu au afisat ora deschideri check-in-ului, va dati seama cat mai am de asteptat.

Mihai Enasel, MSC Meraviglia, portul din Lisabona
Foto : Mihai Enasel, portul din Lisabona
Nava : MSC Meraviglia.
Am o escala la Roma, iar apoi zbor la Trieste unde o sa imbarc in cel mai nou si modern vas construit pana acum de catre MSC Cruises, si anume MSC Seaside!
Poate vi se pare asemanatoare povestea pentru ca acum cateva luni imbarcasem tot pe cel mai nou vas de croaziera al lor (la momentul acela) MsC Meraviglia se numea (cititi cu cateva articole in urma detaliile) dar uite ca au mai construit unul...si ma duc la inaugurare!


De data aceasta itinerariul o sa fie altul! Trebuie sa las Europa "in urma" si sa zic "da" provocarii pe care viata mi-a propus-o, desi nu mereu a fost usor sau alegerile mele n-au fost mereu bune.
Plecand din portul Trieste, aflat in nordul Italiei, traversand Marea Mediterana, inghesuindu-ne prin Stramtoarea Gibraltar, traversand de-a latu' Oceanul Atlantic, ma indrept spre o alta lume! Ma asteapta un taram pe care nu am mai pasit pana acum si nici nu stiu la ce sa ma astept! In curand o sa pot bifa pe harta locurilor unde am fost si America de Nord! Cum o sa fie acolo oare, o sa-mi placa? Hamburgerii sunt buni? :))
Am sa incerc sa-mi traiesc viata la maxim, avand in vedere schimbarile care au avut loc recent in viata mea! Deci, cu toate panzele sus!

O sa mai scriu din cand in cand, sau macar poze pe Instagram sau Facebook o sa vedeti. Multumesc familiei si prietenilor care dupa tot acest timp in care am fost absent, nu m-au dezamagit!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu