miercuri, 25 octombrie 2017

#metoo Salvatorul integritatii feminine!


Bun! E balul bobocilor, distractia e in toi, elevii par foarte bine pregatiti pentru toate examenele care ar putea urma! Nu prea multi s-au asteptat totusi ca sesiunea sa inceapa atat de devreme, astfel a urmat proba sportiva "decojitul bananei" chiar in seara balului!

A fost o proba in care munca in echipa inseamna totul! Astfel, formand perechi de cate doi, fetele s-au aliniat la linia de start, au ingenunchiat elegant si au inceput cu incredere proba! Va pot spune ca fetele s-au descurcat de minune si asta pentru ca baietii au contribuit activ, tinandu-le parul cat mai departe de zona de lucru. Un aspect foarte important daca este sa tinem cont de compozitia in cadru a imaginii finale (se practica in filme, nu-i vad rostul in scoli, insa cine-s eu sa critic!).Chiar, putem spune ca s-au descoperit aptitudini noi dobandite in cadrul scolilor? Intr-adevar, generatiile progreseaza rapid.
Roxana, ai mancat banana!
Am dat fuga pe internet sa verific pretul bananelor, ca altfel nu-mi explicam pofta cu care se infingeau in bananele alea. Se scumpisera intr-adevar cu cativa bani kilogramul, insa gestul mi s-a parut totusi cam exagerat! Concluzia ar fi vreun beneficiu terapeutic ascuns al acestui fruct minune! Lasand gluma la o parte, desi nu prea pot, vreau sa intru in hastagul #metoo, un semn de alarma al femeilor cum ca sunt abuzate de catre nesimtitii astia de barbati! Le-as intreba si pe cele ingenunchiate spre banana dintre picioarele baietilor daca s-au simtit abuzate in acel moment sau le-a placut, dar dupa scandalul asta vor iesi in fata cum ca ele au fost victimele!?
Nu este de competenta mea sa judec, eu doar fac putin misto de situatie, probabil si mie, baiat de 14-15 ani mi-ar fi placut sa-mi manance colegele banana, insa erau alte vremuri, bananele se importau greu pe atunci iar fetele "puneau botu" si mai greu! Sunt curios cine a castigat proba si daca a primit si o remuneratie pentru efortul depus! Fetelor, puteti pune pozele astea pe Facebook doar in combinatie cu hastagul #metoo, macar stim una si buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu