joi, 25 mai 2017

MSC Meraviglia. Nava de Croaziera supermoderna care imi va fi locuinta pentru cateva luni!

Meraviglia este numele ultimei nave de pasageri construita de catre MSC Cruises, a doua ca marime din lume dar care n-a fost inca scoasa la apa, pasagerii urmand sa imbarce pentru prima data pe 4 Iunie 2017!

Mihai Enasel, MSC Meraviglia
Mihai Enasel, MSC Meraviglia
Este un vas de croaziera cu o lungime de 315.83 m, dispus pe 19 Deck-uri (punti/etaje) iar la ultimul etaj are un Aqua Parc cu un tobogan imens. Limita de pasageri : 5714, greutate 167.600 tone, viteza maxima cu care se poate deplasa vasul este de 41 km/h. Botezul acestuia va fi pe 3 Iunie 2017 in St. Nazarie, Franta, unde voi fi si eu prezent! 😊

Meraviglia se deosebeste de celalalte vase pe care MSC le are prin detaliile de design. Acest nou vas are un lift Panoramic (unde sunt sigur ca vor fi facute multe selfiuri, poate am sa fac si eu unu'-doua), un Atrium cu vedere spre ocean, Aqua parcul despre care va spuneam, inca un parc de amuzament, un televizor LED lung de 80m, care va servi drept "tavan", multe piscine, solare si bineinteles toate celalate aspecte care pot fi gasite si pe alte vase de croaziera (restaurante tematice, 7 la numar, un intreg Mall, Casino, Teatrul nu lipseste, bineinteles, baruri cat cuprinde (un total de 32 de restaurante si baruri).
Sunt incantat ca voi fi membru in echipa care va reprezenta Meraviglia! Facusem demersuri pentru a merge in SUA, cu o alta companie, obtinusem si Viza pentru America, insa la insistentele unor Supervisori, m-am intors la compania cu care am inceput, si anume MSC!

MSC (Mediterranean Shipping Company) este o Companie privata, apartinand unei familii din Italia. Poate la prima vedere nu pare prea impresionant, insa MSC are peste 30.000 de angajati, 13 vase de croaziera (plus inca vreo doua care sunt in constructie). Pe partea de Cargo Ship este a doua companie ca marime din Lume, pe primul loc fiind Maersk!

Itinerariul pe care o sa-l aiba acest vas este unul bunicel si anume : Barcelona (Spania), Marseille (Franta), Genova (Italia), Napoli (Italia), Taormina (Messina, Italia), Valletta (Malta) cu usoare modificari.

Ca de obicei, va tin la curent cu poze si filme de prin locurile de unde ajung! V-am salutat!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu