sâmbătă, 15 aprilie 2017

Sa Majeste Roi Hems - Referendum

Imi place sa ajut oamenii. Imi place sa filmez si ma joc montand ceea ce am filmat.

Sa Majeste Roi Hems
Sa Majeste - Roi Hems
Asa cum v-am obisnuit, cand prietenul meu din Mauritania, Roi Hems, mai face cate un cantec despre diferite probleme cu care se confrunta oamenii din tara lui, eu il ajut cu videoclipul.


De aceasta data, pentru a filma videoclipul Referendum nu ne-am deplasat prea departe, ci am filmat cateva scene chiar in casa. Cu siguranta am fi putut face ceva mult mai complex pe aceasta tema, insa fiind intr-o tara straina, duci lipsa de anumite chestii pe care le poti procura usor in tara natala spre exemplu.

Sper ca v-ati prins care este subiectul despre care el canta in acest videoclip pentru ca  Referendum inseamna acelasi lucru si in limba romana.

I-am spus sa-mi zica mai multe detalii si am inteles ca acum in Mauritania, presedintele vrea sa faca acest Referendum pentru a schimba steagul (sa adauge culoarea rosie pe latura de sus si de jos) si sa schimbe Imnul National! Oamenii s-au revoltat si nu vor acest lucru. Nici el nu vrea, si pentru a protesta, a facut aceasta melodie. Am si eu partea mea de protest, am contribuit cu videoclipul! :))Sper ca v-a placut! Acum dupa ce ati vazut videoclipul si ati ascultat melodia, va spun ca tocmai ati ascultat versuri in limba Pular :)) Asa se cheama aceasta limba!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu