miercuri, 5 aprilie 2017

Desi e popa, are c*aie!


Ba, deci omu' asta nu e orisicare! Are c*aie babane! Un taur din ala de sămânţa i-ar pune gand rau stiindu-l concurent!

Este vorba despre Daniel, eu nu-l numesc Preafericit pentru ca n-a facut vreo minune, si nici nu-l recunosc ca Parinte pentru ca sunt nascut sub o alta religie fata de cea pe care ar fi trebuit sa o impartaseasca el.

Cel mai grav e ca, aceste cai ale Domnului, care din cate stiu eu sau mai tin minte de la orele de religie, indeamna oamenii a fi umili, impotriva fariseismului, sa traiasca o viata simpla, sa-si vanda averile si sa-i ajute pe cei saraci! Lacomia iarasi este un pacat capital, stiut de atatea fete bisericesti al caror maini lucesc de pupaturile celorlalti muritori (de foame).

Clopotul Patriarhul Daniel
Clopotul Patriarhului Daniel
Sa trecem deci la subiectul articolului de astazi. Cand eram copil era o intrebare care o auzeam des si anume "De ce se trag clopotele?" si nu-ti venea in minte sa zici "de funie", gaseai cu totul alte raspunsuri! Astazi clopotele se trag pentru a emite gandurile bune ale domnului Daniel, Preafericitul, cum ii mai zic unii! El are clopotul lui! O poza reliefata in 26 de tone de bronz, care valoreaza jumatate de milion de Euro! Stiind noutatile astea, ma intreb cum vor raspunde copiii anilor 2020 la aceasta intrebare!


Patriarhul Daniel are ceva in comun cu Cristiano Ronaldo, si nu ma refer la vreo masina scumpa! Inca n-a descoperit poate, dar cu ocazia asta o sa afle! Celebrul fotbalist si parintele au in comun bronzul! Unu' are statuie, altu' are clopot! Care e mai tare, decideti voi!

Detalii despre Clopotul Patriarhului Daniel

- cantareste 26 tone si este din Bronz
- a costat 425.000 Euro, cam cat 15 masini ale BOR
- are chipul Preafericitului Daniel reliefat pe el
- a fost turnat in Austria
- mai are inca 5 frati care urmeaza sa ajunga in Romania in luna Mai


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu