vineri, 31 martie 2017

Viata lui Pablo Escobar intr-un film : Narcos!


Wagner Moura in rolul lui Pablo Escobar, Narcos
Wagner Moura in rolul lui Pablo Escobar
Acest serial este o productie Netflix si prezinta viata celui mai mare traficant de droguri care a existat vreodata : Pablo Escobar! Sunt sigur ca i-ati auzit numele macar o singura data!

In film sunt prezentate multe aspecte despre cum s-au desfasurat evenimentele care i-au adus puterea si faima, dar si moartea!

M-a socat faptul ca atatea intamplari care par de necrezut, au avut loc practic in viata reala a celebrului narco-traficant Pablo Escobar, filmul avand la baza fapte reale.Pablo Escobar
Pablo Escobar
Serialul se imparte in doua sezoane a cate zece episoade fiecare! Primul sezon prezinta inceputul afacerii si cum se transportau drogurile din Columbia in America (USA, Miami), iar al doilea este o continua cursa a politiei columbiene + doi ofitieri DEA (Drug Enforcement Administration) de a-l prinde pe Pablo Escobar.

Lasand la o parte violenta din sezonul 2, consider ca filmul este o capodopera artistica! Pablo Escobar a avut prea mult curaj si cred ca a exagerat in lupta sa pentru putere! Este incredibil insa cat a rezistat fara a fi prins!

Va invit sa-l urmariti! Este un alt serial bun! Pasionatii de seriale, trebuie sa-l vada!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu