duminică, 26 martie 2017

Nu va jucati cu cheia de la masina!

Astazi ar fi trebuit sa fie o zi foarte frumoasa, pentru ca asa incepuse si ma gandeam ca startul unei zile prezice cum se va desfasura aceasta pe toata durata ei, insa si zilele astea, ca si oamenii, te mai inseala!

Prietenul meu Hame a avut weekendul asta un concert de la Paris, asa ca vineri l-am condus la Aeroport cu masina mea si m-a rugat ca duminica (adica astazi) sa merg, cu masina lor, sa-l iau de la Aeroport si sa-l duc acasa.


Eram incantat. N-am condus niciodata un Seat! Am zis ca ok! Ma imbrac frumos, elegant, parfumat. Nu pun prea multe haine ca nah e soare afara si nici nu stau mult, cat se urca in masina si venim inapoi. N-a fost sa fie asa si totul din cauza unei chei pe care n-am putut tine-o in buzunar!

Povestea continua cam asa : inca dinainte ei aveau o problema cu usa de la masina, pe scurt nu se putea descuia decat dupa multe incercari! Deschiderea electronica nu functiona, iar cea mecanica, adica deschiderea manuala prin cheie, avea problema despre care v-am spus. Formuland totul intr-o singura propozitie, daca incui masina, nu o mai poti descuia dupa!

Ajung la Aeroport, ma dau jos si vad in parcare ca mai sunt niste indivizi care in momentul ala se uitau chiar la mine, asa ca am zis ca sa ma prefac ca incui masina, ca sa nu trezesc suspiciuni si sa le dau idei! Zis si facut, bag cheia in usa si a dracu' cred ca din instinct am dat spre dreapta! Numa' vad cum masina semnalizeaza si oglinzile se retrag! Atunci mi-am pus mainile in cap si am zis ca am facut-o de oaie! ADAC Hannover
ADAC Hannover
Avionul lui Hame nu aterizase inca, asa ca o sun pe sotia lui sa-i zic despre gafa. Ea incepe sa rada si imi zice sa nu-mi fac probleme pentru ca Hame are tricurile lui sa desuie usa, a mai descuiat-o de cateva ori inainte. M-am calmat si eu pe moment, asta pana cand el a venit, iar dupa vreo 2 ore de invartit cheia in usa, fara nici o reusita, i-am chemat pe cei de la ADAC sa vada ce pot face. N-au reusit nici ei sa o descuie, dar am invatat astazi niste metode misto de a deschide o masina :)). 
ADAC Hannover
ADAC Hannover


Au trimis dupa noi o masina mare de au luat pe sus Seat-ul si l-au lasat intr-un Service Auto, in apropierea casei. In astea doua ore mi-a inghetat si sufletul in parcarea subterana unde eram... Dar intr-un final pot spune am terminat ziua cu bine si ca am trait inca o experienta. De parca n-ar fi fost destul, pe camion scria "Master of Disaster". Omu are simtul umorului! :))

Cel mai comic a fost faptul ca eu eram foarte dezamagit de mine si suparat pentru ca cumva e vina mea ca s-a intamplat asta, insa ei erau foarte fericiti stiind ca in sfarsit acum de voie de nevoie, intr-un final trebuie sa repare usa ca asa nu se mai poate! Ahahaha. Se uitau la mine ca si cum le-am facut un bine!

Morala experientei de azi o trageti voi, eu va zic insa, cand mergeti sa luati un prieten de la aeroport, imbracati-va mai gros! :))

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu