duminică, 12 februarie 2017

De vazut : Game of Thrones si Vikings

Zilele acestea nu prea am avut ocupatie, a trecut sa-mi umplu timpul cu ceva asa ca m-am decis sa urmaresc un serial. Nu stiam ce sa aleg, sunt atat de multe si as fi dorit sa vad unul bun. Mi-am adus aminte apoi ca acum ceva timp era in voga unul numit "Game of Thrones" care in romana s-ar traduce "Jocul Tronurilor" sau o traducere mai acurata "Urzeala Tronurilor". Auzisem pareri despre el, plus ca stiam ca e filmat in Dubrovnik, Croatia, oras in care am fost, iar asta mi-a trezit si mai mult interesul.


Daca nu l-ati vazut si vreti sa auziti parerea mea, va spun ca este un serial care te tine cu inima la gura, are scene in care nu poti preconiza ce va urma sa se intample, iar daca va plac fetele dezbracate, e presarat cam in fiecare episod cu cate una-doua, aviz amatorilor :)). Cred ca personajul pe care l-am apreciat cel mai mult este Jon Snow, ma caracterizeaza intr-un fel.


Dupa ce am terminat de vazut Game of Thrones am decis sa urmaresc un serial tot in genul acestuia, doar ca cu mai putine scene sexuale :)). Este vorba despre Vikings care dupa cum v-ati dat seama, in romana s-ar traduce "Vikingii".  Serialul asta mi-a capatat atentia din acelasi motiv. Meleagurile unde s-au filmat unele scene sunt Fiordurile Norvegiei, locuri in care am fost si e placut sa revezi imaginile intr-o pelicula.

Aici rolul principal il are Ragnar Lodbrok, un simplu fermier care prin faptul ca vedea altfel lucrurile decat toti ceilalti, la scurt timp ajunge Earl (un fel de smecher in comunitate) iar apoi rege. Mi-a placut modul cum actioneaza si as putea spune ca dintre toate personajele din film, in el ma regasesc.

Toate aceste seriale le-am urmarit online pe site-ul https://123movies.is/ , de ce sa ma complic cu downloadul. E mai simplu de vazut online.

Intre aceste doua seriale, Game of Thrones si Vikings, nu stiu sa spun care ar fi mai bun, desi am putea face o comparatie, filmele avand aceeasi tema, totusi ambele au farmecul lor.

Daca nu le-ati urmarit inca, va indem sa o faceti, mai ales cand intervine plictiseala! Vizionare placuta!

Un comentariu :