duminică, 26 februarie 2017

Cum sa faci bani online si offline?

Acum cativa ani era o mare febra in legatura cu acest subiect! Disperare mare, toata lumea voia "sa faca bani pe internet", recunosc ca printre ei am fost si eu, si dadeam click-uri pe diferite site-uri in speranta sa ma imbogatesc, insa n-a fost asa, mi-am luat teapa pe toate site-urile. Click-urile nu functioneaza! :))Am primit acum un email de la ING Bank cum ca poti face bani din recomandari. Textul suna asa :"
Adu-o pe matusa la ING. Sau pe varul tau. Ei primesc cate 50 de lei daca vin cu salariul, tu cate 50 de lei ca i-ai adus."  Cu ceva timp in urma, cand eram in primul an de facultate, a functionat, mi-am facut card la ei, am mai adus cativa prieteni si toti am primit banii! Deci treaba e sigura! Acum vad ca au revenit cu oferta!
Cum sa faci bani pe internet cu ING BANK
Ing Bank, bani pe internet

Pe langa faptul ca daca aduci pe cineva cu salariul (adica persoanele pe care le-ai adus vor primi salariul pe cardul ING) ei iti dau 50 de lei pentru fiecare persoana recomandata care isi deschide cont la ING si isi aduce un venit de cel putin 700 lei. Tot 50 de lei primeste si cel pe care l-ai recomandat, dupa ce isi aduce salariul. Deci concluzia este : "tu iei 50 de lei, eu iau 50 de lei".

Pentru a castiga acesti bani doritorii care vor sa-si deschida cont si sa beneficieze de aceste cadou trebuie sa foloseasca la  acest cod : 51ME68310E . Astfel si tu si eu primim banii. Fara acest cod, nu primesti nici tu si nici eu. Este munca in echipa.

Eu sunt client ING si am beneficiat mereu de servicii bune! Ce sa zic, succes si spor la bani!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu