sâmbătă, 9 iulie 2016

Al doilea videoclip facut pentru Roi Hems

Facusem un videoclip recent pentru un prieten, Roi Hems, din Mauritania a carui pasiune este muzica Rap. N-a fost atat de straluciut, fiind primul nostru video impreuna si mai ales pentru faptul ca nu  am inteles exact despre ce canta :)), plus lipsa "sculelor" care mi-a, si inca imi ingreuneaza munca.

Asta insa nu ne-a oprit! Am reusit sa facem un al doilea videoclip. De data aceasta am inteles care este tema si "despre ce este vorba in propozitie" sau "ce a vrut poetul sa spuna":)) Acum o sa va explic si voua despre ce canta in acest video!

Roi Hems
Roi Hems
Totul a inceput cu ceva timp in urma cand un jurnalist (de-al lor) a declarat ca, atentie "Nu exista sclavism in Mauritania!", iar toata lumea era impotriva lui, de ce a declarat asta!? Si eu am fost confuz, pai nu e bine ca zicea asa? M-a lamurit el ca de fapt Guvernul vrea ca sa se ascunda faptul ca in Mauritania inca se practica sclavismul si ca jurnalistii ar trebuie sa fie corecti, nu sa ascunda adevarul prin asemenea declaratii publice. Un om chiar a intrat la inchisoare pentru ca a zis ca inca exista sclavism in tara lor! (Apropo, stiati ca Mauritania este ultima tara in care a fost "interzis" sclavismul, acum recent prin 2000 si ceva).

A fost un mare scandal, iar el a rabufnit pe treaba asta, scriind versuri si punandu-le pe muzica, iar eu, punandu-i muzica pe film! :D Vezi domnle', eu, mare artist! :))

Va las pe voi sa vizionati video-ul si sa va dati cu parerea. 


Momentan lucram la un alt videoclip, cel de-al treilea. Pentru asta trebuie sa mergem in Hamburg putin :D! O sa-l fac rapid, iar motivul pentru care il fac in graba o sa-l aflati curand! :D

2 comentarii :

 1. Foarte interesant subiectul, foarte bun video-ul luand in considerare faptul ca e facut "fara scule", sound fain, insa...asemanarea voastra fizica ma frapeaza de-a dreptul. Si-atunci zic convinsa: everything is happening for a reason. :) Succese si senin!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, sa vorbesti despre sclavism in secolul XXI e un subiect mai rar! Am doar un batran Canon (deocamdata) pe care il folosesc pentru foto/video.

   Multa lume zice ca semanam. Aahahahaha! Asta nu poate decat sa ma bucure, este un om foarte bun!

   Multumesc!

   Ștergere