luni, 9 mai 2016

Enigmele Romaniei :"Cea mai virgina padure, cel mai pur aer, etc"

Ma minunez si imi tresalta inima sa stiu ca Romania e tara campioana la orice categorie de competitie sau statistica te-ai gandi.

 E imposibil sa nu fi vazut pe Facebook ca Romania este probabil unica tara din Europa care cica inca mare are paduri virgine, sau, recent am citit ca s-a descoperit recent ca cel mai pur aer de pe Planeta se gaseste, ghici unde, da, in Romania, intr-o salina. Pacat ca nu in vreo dugheana de oras, ca doar acolo traiesc oamenii, nu in salina. Multe inventii fara de care lumea nu ar mai fi la fel cum este acum, oare unde au avut loc? Da, romanii le-au inventat. Daca nu credeti, puteti verifica asta printr-un drum prin Romania ca sa vedeti faimoasele rezultate ale dezvoltarii technologice.

Ba, opriti-va! Sa nu cumva sa plecati la drum, mai sus glumeam!

Un copil roman are cel mai mare IQ din lume, traieste intr-un apartament cu doua camere si un balcon. Parintii abia daca isi permit sa-l tina in scoala. Altii sunt premiati pe la olimpiade, insa parca tot "pe barosaneala" este mai "corect si corespunzator" sa-l share-uim. "Cel mai tanar masterand are doar 11 ani si este roman". De ce nu se joala ala pe PlayStation, nu inteleg!?

Omuletii nostrii se bat prin campionate mondiale, castiga si raman anonimi. Poate ca e mai bine asa, daca vrea sa le fure vreo unu telefonul, nu stie cu cine are de-aface si mi-l articuleaza bine!

Avem cele mai frumoase femei! Aici nu prea stiu ce sa comentez, insa italienii cu siguranta le plac! Multele sunt ca nucile, se coc la noi si se sparg in alta tara!

Romania este prima si unica tara care si-a platit integral datoria catre FMI, asta pe timpul lui Ceausescu. Acum ne place sa traim cu datorii. Fara o rata la banca, nu prea au gust micii si berea!

Avem cel mai tare traseu montan pentru automobile. Transfagarasanu' le-a dat creierul peste cap celor de la Top Gear. Atat, in rest celalalte sunt drumuri catre Luna, batute de meteoriti! Au aratat saracii ca pana acolo si-au rupt masinile'n doua!

Avem medici foarte buni! "O romanca a gasit remediul pentru cancerul de..", "Un medic roman, este primul medic din lume care a facut operatie pe cord deschis" etc. Medicii astia de ce pleaca din Romania ?

Acum va intreb eu pe voi, daca avem atat de multe de ce dracu' plecam din tara asta superba, plina de oameni inteligenti si tehnologii de ultima ora si mai ales de ce dracu' vor unii sa votam schimbarea cand toate-s asa bune si frumoase?!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu