miercuri, 6 aprilie 2016

Tinerii frumosi stiu deja cum o sa arate Bacaul peste 5 ani. Soarta Bacaului prezisa pe Facebook!

Soarta Bacaului prezisa pe Facebook!
Sansa de a gasi oameni sclipitori pe Facebook este in continua crestere de pe o zi pe alta, problema este ca ei sunt rar gasiti acolo. De obicei au alte activitati. 

Sunt cazuri cand viitorul, (in cazul nostru al Bacaului) este prezis prin ochii unui votant cum este si situatia de astazi in care ni se arata orasul Bacau daramat (probabil in urma bombelor), dar ce este sigur (dupa cum se vede in poza) ca inca mai avem Aeroportul functional. O fi asta o strategie de campanie electorala? Am vazut unul dintre candidati ca se lauda cu un aeroport mare si frumos, pe hartii ales colorate!

Noi trebuie sa fim naivi (ca daca n-am fi, n-ar mai merge unu' la vot) insa nu atat de naivi incat sa credem ca daca votam "pe cine trebuie" sau daca "nu avem grija cu cine votam" ca sa folosesc sintagma autoarei, o sa se schimbe prea multe lucruri in urmatorii 5 ani. Ca sa se schimbe in rau, intr-adevar dureaza mai putin, dar razboaiele nu mai incep de la o zi la alta ci se anunta cu ceva timp inainte.

Deci, mare grija cu cine votati ca sa nu avem un Bacau bombardat! Autoarea nu ne-a spus cu cine, insa ea sigur stie cu cine e bine sa votam! Ramane totusi o singura enigma pentru care trebuie sa asteptam 5 ani sa vedem daca prezicatoarea merita sa fie recunoscuta drept "prevazatoarea din Bacau!"

2 comentarii :