luni, 18 aprilie 2016

Politicienii bacauani isi descopera hobby-urile vechi inaintea votarii!

Biciclisti in Bacau
Mult timp inainte ca bicicletele sa fie atat de populare in Bacau, eu si cativa prieteni, bateam dealurile din inprejmuirea Bacaului pentru a ne satisface dorintele pe care corpul ni le cerea, dar si pofta de a fi in  grupul in care te simti bine. La inceput eram 2-3, apoi 5-6, am devenit la un moment dat un grup mare de vreo 50-60. Ne-a dat pe la stiri, eram in plin val. Facusem si in grup pe Facebook care se cheama Probike Group Bacau, apoi au aparut si altele gen Elefant si Bacauanii vor piste pentru biciclete. 

Eram foarte activi si toata lumea stia asta. Puneam poze si scriam despre trasee. Invitam oamenii sa se miste alaturi de noi. Era clar ca era un hobby al nostru, era vizibil si a dracu', nu eram persoane publice si nici nu cautam sa ne facem o imagine prin asta! Un hobby il ai aproape de cand te nasti, si il faci mereu sau e principala activitate cu care te ocupi in timpul liber. Pentru mine si fotografia este si va fi un hobby. Vedeti asta zilnic, cand mai pun cate o poza doua.

Imi e greu sa cred ca altii au hobby-uri vechi, dar despre care nu stie nimeni. La politicieni hobby-urile apar in preajma campaniei electorale, cum de altfel a aparut brusc si pedalatul pentru domnul Dragos L.! Eu l-am vazut de doua ori pe bicicleta (in pozele de pe Facebook, o data pe insula si acum, tot in poza, in parcul Cancicov).

Cand ne adunam cu zecile in fata la Luceafarul, nici un politician nu avea pasiunea asta (imi cer scuze, doar o data a fost cu noi domnul, alt Dragos, celebru' acum ca a accidentat o fata si a lasat-o in strada).
Nu este campanie electorala!

In mesaj ne spune ca desi noi credem ceva ce-i vizibil si clar, "nu-i o chestiune de campanie ca sa dea bine la electorat", ci este un vechi hobby al dansului, pe care l-a tinut secret!

Ce ma bucura este faptul ca, iesind la pedalat prin Bacau, a gasit si "solutii practice pentru a amenaja nu doar piste pentru biciclisti in oras, ci trasee care sa uneasca Bacaul cu imprejurimile". Aproape l-am crezut, dar mama nu m-a nascut ieri! 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu