sâmbătă, 30 aprilie 2016

Golaniile nu se mai fac pe ascuns, acum totul e pe fata, vezi cazul din Bacau!

Nu stiu cum sa descriu starea pe care o am. Creierul meu este confuz, nu stie daca sa imi transmita o stare de surprindere sau sa-mi spuna "ce te mai miri prostule, nu stiai ca asa a fost si pana acum?"

Vorbesc despre situatia recenta care a avut loc in Bacau unde candidatii independenti, mai putin Romeo Stavarache, au fost eliminati din lupta pentru Primaria Municipiului Bacau, asta desi s-au numarat in primul rand semnaturile principalilor pioni ai partidelor, apoi ale celorlalti. Raspunsul nu numai ca a venit tarziu (dupa 4 zile) pentru a nu le mai da sansa candidatilor independenti pentru a ataca decizia in timp scurt, dar culmea, a venit si negativ pe motiv ca multe semnaturi sunt false, desi ei stateau la colt de strada pentru semnaturi!

Cristian Ghinghes, Marian Damoc, Primaria Bacau
Cristian Ghingheș            |               Marian Dămoc
Primăria Municipiului Bacău

Mie nu mi se par straine lucrurile astea, si pana la urma vorba aia cu "nu conteaza cu cine votezi, conteaza cine numara voturile!" este cat se poate de adevarata, plus ca am trait-o pe pielea mea in cadrul unui mare partid. Noi, majoritatea din sala am votat o persoana ca presedinte pentru tineret, si cand s-au numarat voturile, persoana respectiva avea foarte putine voturi, desi majoritatea votase pentru. Coruptie pe fata! Atunci a fost momentul cand am iesit pe usa si nu m-am mai uitat inapoi! Am uitat sa spun ca tot in acelasi partid trebuia sa aduci liste cu nume, prenume, adresa, serie de buletin si numar de telefon al unor cunostinte/prieteni, ziceau ei ca pentru a-i scoate la vot. La scurt timp mi-am dat seama la ce folosesc cu adevarat acele liste!

Bataie pe semnaturi
Ce s-a intamplat acum, nu ma mai mira! Le-au legat picioarele tinerilor chiar inainte ca ei sa prinda avant! Acum ca au iesit din cursa, cei care aveau de gand sa-i voteze, isi vor indrepta atentia spre un alt candidat, probabil din vreun partid care se lauda ca a facut sau ca o sa schimbe ce altu' a facut!

Imi pare rau pentru Cristian Ghingheș și Marian Dămoc! Ii stiu baieti tineri, responsabili si competenti. Sper ca dupa contestatii sa le revina sansa de a candida! Succes!

Update : La PNL s-a batut lumea pentru a prinde un loc pe lista de semnaturi, vezi foto!

2 comentarii :

 1. liste cu nume, prenume, adresa, serie de buletin si numar de telefon al unor cunostinte/prieteni

  tu chiar dai toate datele pe care le folosesc altii

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cereai personal datele fiecarui individ in parte, nu le dadeai tu de capu tau ca n-ai de unde sa stii seria de buletin a lui Gheorghe daca el nu ti-o zice!

   Ștergere