joi, 10 martie 2016

In vizita la una dintre reprezentantele Mercedes Benz in Hannover.

Mercedes Benz Hannover
Mercedes Benz Hannover

In weekend un prieten m-a scos sa fac testul de inima si sa-mi ia tensiunea, asa ca m-a dus la una din reprezentantele Mercedes Benz din Hannover. Nici n-am intrat bine, ca pulsul a si inceput sa-mi creasca! Suntem intampinati cu masini de ultima generatie, aranjate una in diagonala celalaltei, una mai frumoasa decat alta!

Trec peste primul soc, ne facem curaj si intram. Ce sa vezi, un spatiu imens cu masini (Mercedes) de la mic la mare, 95% din ele descuiate! Ne simteam ca in reclama aia de la Heineken cand femeile intra intr-o camera plina de papuci si incep sa tipe de bucurie! Atatea Mercedesuri la un loc am mai vazut doar la intalnirea anuala a inaltilor BOR.

Incepem sa probam! Intram prima data intr-un S Klasse! Stam, discutam, insa parca am dori (sa vedem) si altceva! Ne mutam la un SLK alb care dupa cum ma simteam in scaunul ala, puteam sa jur ca mananca pamantul numai daca apuci sa o pornesti! Ce nu mi-a placut a fost faptul ca, fiind decapotabila,  parbrizul nu era atat de lat incat sa-mi protejeze capul de razele puternice ale Soarelui. Asta a fost singura obiectie! :D
Mercedes SL AMG Hannover
Mercedes SL AMG Hannover

Facem doi pasi si ajungem la ultimul model de SL AMG. O bijuterie atat din punct de vedere tehnic, cat si al designului. Costa undeva in jurul a 250.000 Euro, dar puteai face si o rata mica pe vreo 20 de ani :)). Avea tot ce un sofer (cu bani) isi poate dori, n-am verificat dar cred ca face si masaj!

Plecam de la astea de "18 ani" si ajungem la "babe", dar ce fel de babe, de alea MILF, intretinute bine si cu tot tacamul! Mai mai ca m-as fi incurcat cu vreo una! O superba colectie de masini din perioada postbelica, toate stralucind si intr-o stare perfecta de functionare. Fac cateva poze, ma sterg la gura, le las un feedback inainte sa plec si ... ma mai intorc!

Mercedes Benz Hannover
Mercedes Benz Hannover 
Mercedes Benz Hannover
Mercedes Benz Hannover 
Mercedes Benz Hannover
Mercedes Benz Hannover


                  

3 comentarii :

 1. Ntzz, ce fel de prieten mai e si asta care te plimba prin oras doar asa prin locuri unde vezi chestii care sa-ti faca in ciuda. Eu i-as da cu flit daca as fi in locul tau. :P

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. P.S: Das war Selbstironie mein Freund. :))

   Ștergere
  2. Ich weiß, Ich weiß :D N-am vrut sa te dau de gol!

   Ștergere