duminică, 15 noiembrie 2015

Sa nu subestimam niciodata prostia cuiva!

Elena Udrea contra terorismului
Elena Udrea desluseste misterele terorismului!
Elena Udrea a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la coincidentele care apar intre accidentul (sau atentat, dupa cum ne da de inteles dansa in acel status) de la Clubul Colectiv din Bucuresti si incidentele care au avut loc foarte recent in Franta. Sa fie doar o coincidenta legatura dintre titlul acestui articol si numele dansei? Nu vom afla niciodata!


"Cateva coincidente. Atacul de la Paris a inceput la aproximativ 21.30 ora Frantei (adica ora 22.30 in Romania)" bine ca am dat ceasurile cu o ora inapoi, altfel era 23:30 si nu mai avea logica. "incendiul de la Colectiv a inceput la 22:32." aici cred ca a vrut cumva sa blameze "teroristii" de la Clubul Colectiv ca nu's seriosi si au intarziat doua minute. "Ambele in noaptea de vineri spre sambata". Precizarea aceasta este una foarte importanta, altfel multi dintre noi ar fi crezut ca ar fi putut fi in noapte intre Vineri spre Joi! "La Paris atacul s-a dat asupra Clubului Bataclan unde avea loc un concert rock. In Clubul Colectiv, la fel. Imaginile catastrofelor sunt aproape identice".


Spuneam deci, sa nu subestimam niciodata prostia din capul unui om! Se poate intampla ca acesta sa ne dovedeasca ca nu exista limite!

La cateva minute dupa aceasta postare, doamnei Elena Udrea i-a venit un raspuns demn de tinut minte! Iata-l : " Acesta a fost un atac asupra intregii Uniuni Europene, care mai e cunoscuta si ca UE, deci are aceleasi initiale ca Udrea Elena, asa ca eu as avea grija in urmatoarea perioada si nu as mai iesi din casa vreo 15-20 de ani, doar ca sa fiu sigur", spune Tibi Codrean care, in mor firesc, a strans peste 13000 de like-uri pentru comentariul sau, iar numarul nu inceteaza sa creasca.

Despre asta vorbim, prostia ucide!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu