joi, 15 octombrie 2015

Ziua Europeană a Sportului Integrat - Suntem cu totii invitati!Ziua Europeana a Sportului Integrat
Asociația STEP vă invită să participați la evenimentul de promovare a proiectului “Ziua Europeană a Sportului Integrat”, proiect cofinanțat prin programul Erasmus Plus al Uniunii Europene Componenta Sport.

Evenimentul va avea loc duminică, 18 Octombrie 2015, începând cu ora 14.00 in incinta Colegiului Național "Ferdinand I" Bacău și va cuprinde o conferință și demonstrații de sport integrat. 

Obiectivul proiectului "Ziua Europeană a Sportului Integrat" este acela de a defini normele ce reglementează sportul integrat și împărtășirea lor cu organizațiile olimpice la nivel national.

Caracteristica definitorie a sportului integrat este participarea în comun a persoanelor cu handicap și a sportivilor fără handicap în diferite discipline sportive. Demonstrațiile non-competitive au ca scop promovarea sportului ca factor de incluziune socială.

Asociația STEP este partener în acest proiect alături de alte 15 asociații și instituții din 12 țări europene și a reprezentat Romania in cadrul evenimentului organizat in 12 orase italiene în data de 23 mai 2015 în probele de tenis de masă integrat, fotbal integrat, Baskin (baschet integrat) si trio agility dog in locațiile din Aosta, Torino si Grosseto printr-o delegatțe de 21 de persoane atât de sex feminin cât și de sex masculin din care 9 sportivi cu dizabilități, 9 sportivi valizi și 3 membri ai staff-ului.

Sunt așteptați să participe la eveniment reprezentanți ai ONG-urilor băcăuane, voluntari, persoane interesate de practicarea și promovarea sportului și reprezentanți ai mass media locală.
 Vă așteptăm cu drag!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu