vineri, 30 octombrie 2015

Qwan Ki Do in Bacau, iar daca esti student ai si reducere!

Qwan Ki Do Bacau
Am facut un obicei din a promova lucruri bune dar mai ales oameni care merita respectul nostru.

Am zis multe despre vremea cand eram in facultate, despre colegi, cursuri si despre profesori. Stim cu totii ca nu ii simpatizam pe toti dintre ei, insa avem cel putin un profesor care este demn de recunostinta noastra. Eu stiu un profesor de la Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacau care are un har aparte de a discuta cu studentii, acela de a le oferi informatiile in alte metode decat cele conventionale, ti le ofera intr-o maniera usor de inteles si de retinut. Numele dansului este Vlad Ciubotariu! 


Stiam eu ca ceva este in "neregula" cu dansul. Prea are un corp bine echilibrat, stie foarte multe despre fizicul uman si organism in general, o memorie si cunostinte extraordinare. Apoi am aflat ca practica un sport pe care noi il denumim Karate insa numele este Qwan Ki Do! Acest sport aduce un echilibru fizic, mental si emotional celui care il practica. Abia atunci am tras eu concluzia cum de un om care stie atatea poate avea un corp pe masura.

Imbina foarte simplu sportul cu placerea de a preda, astfel, domnul Vlad (centura neagra 3 Dang) este instructor de Qwan Ki Do la clubul AM DOUNG la noi in oras, in Bacau, chiar in sala de sport a Universitatii, pe strada Calea Marasesti, nr.157.

Eu il recomand cu cea mai mare placere, nu mi-a fost instructor insa a fost un profesor pentru care as baga mana in foc!

Stundetii au reducere 25% in cadrul clubului AM DOUNG!

Programul antrenamentelor il gasiti pe site-ul lor, sau mai simplu aici : 

Luni
18:00-19:00 - copii (5-12 ani)
19:00-20:45 - juniori si adulţi (peste 13 ani)
 Miercuri
18:00-19:00 - copii (5-12 ani)
19:00-20:45 - juniori si adulţi (peste 13 ani)
 Vineri
19:00-20:00 - copii (5-12 ani)

20:00-21:45 - juniori si adulţi (peste 13 ani)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu