joi, 15 octombrie 2015

Apel catre elevi!

Asociația Elevilor din Bacău (AEBC) organizează sâmbătă, 17 octombrie 2015, începând cu ora 13:00, la Colegiul Național "Gheorghe Vrănceanu", o sesiune de recrutare pentru membri noi. Sunt așteptați toți elevii băcăuani care doresc ca activitatea lor extrașcolară să conteze pentru societate, dar mai ales pentru colegii lor.

Asociația Elevilor din Bacău este prima structură independentă care militează pentru elevii din județ. Printre activitățile asociației se numără apărarea drepturilor elevilor, obținerea de facilități de la autorități pentru elevi, punerea în practică a ideilor și proiectelor elevilor, formarea elevilor aleși să își reprezinte colegii în consiliile de administrație ale liceelor, monitorizarea colectării și cheltuirii fondului școlii, analizarea bugetelor școlilor, soluționarea cazurilor de discriminare, organizarea de evenimente și dezbateri pe teme de interes pentru elevi, propuneri și schimbări legislative care privesc tinerii.

Elevii, indiferent de vârstă, care vor să pună umărul la proiectele noastre și care își doresc să fie reprezentanți ai Asociației Elevilor la ei în școală sau în liceu, sunt așteptați alături de noi, în cadrul unei structuri care se bucură de statut juridic și de o recunoaștere oficială, legală. - Vlad Popovici, președinte Asociația Elevilor din Bacău

Elevii care nu au posibilitatea să ajungă sâmbătă la evenimentul de recrutare sunt așteptați oricum în asociație. Detalii la elevibacau@gmail.com, la telefon 0720.619.760 sau pe pagina de Facebook (Asociația Elevilor din Bacău).

Asociatia Elevilor din Bacau face rectrutari.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu