miercuri, 9 septembrie 2015

Pastrati-va data de 30 Septembrie!

Pe 30 Septembrie, la Casa de Cultura din Bacau va avea loc un concert despre care se spune ca o sa aduca aminte Bacauanilor de momentele de glorie ale lui Cristi Minculescu, acum ca a revenit alaturi de legendara formatie IRIS, dupa mai bine de trei ani de absenta! El declara ca este o mare bucurie pentru el sa revina in Bacau deoarece : "este oraşul care îmi aminteşte de Bacovia şi de Casa Sindicatelor, unde aveau loc întâlnirile Cenaclului Flacăra”.

Acest show este dedicat persoanelor de toate varstele, de la nostalgici pana la generatia tanara. Cristi Minculescu si IRIS va invita sa recitati alaturi de ei piese precum “Baby”, “Nu mă uita”, "De vei pleca” sau “Strada ta”?

Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone si Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Eu pot oferi doua bilete cititorilor mei. Cum le puteti obtine? Lasati un comentariu cum ca vreti un bilet (sau ambele pentru ca vreti sa faceti o surpriza iubitei/iubitului), iar autorii primelor doua comentarii le vor obtine. Succes! 

5 comentarii :