miercuri, 2 septembrie 2015

Incotro ma indrept!?

Imi stiu doar trecutul si prezentul! 

Trecutul ? Majoritatea mi-l stiti chiar daca sunteti cititori fideli ai blogului meu, sau doar prieteni pe facebook. Cele mai recente activitati le-am avut in cadrul Companiei MSC Cruises, unde am inceput ca fotograf in 2013 iar dupa multa munca, traininguri si sperante am devenit Photo Lab. Technician. Un singur om, o pozitie pe vas. Acest job consta in principal intr-o buna cunoastere a troubleshooting-ului avand in vedere mentenanta masinilor de printat care nicidecum nu sunt niste imprimante micute ci dita mai laboratoarele care cantaresc mai bine de jumatate de tona! 


Prezentul ? Stiu ca acum scriu acest articol, acul la finalul contracului, tocmai din Palermo, stand in camera Hotelului San Paolo Palace, construit cu ceva ani in urma de Toto Riina, iar in urmatoarea zi o sa am de schimbat cateva avioane sa ajung in Bishkek, capitala Kirghistanului, acolo unde planuiesc sa petrec cateva zile alaturi de noua familie. Nu-mi mai fac planuri lungi, traiesc clipele care mi se dau chiar acum! 

Planuiesc sa fac un montaj video in care sa includ si urmatoarea mea oprire, apoi sa scriu si un articol mai amplu insa asta ia timp, deci le preconizez pe mai tarziu!
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu