sâmbătă, 6 decembrie 2014

Top 10 cei mai faimosi fotografi de portrete din lume!

Fotografia de calatorie nu este atat de simpla si nu consta in a face doar un portret! Este vorba despre surprinderea unui moment, a unei emotii. Si pentru ca asta sa se intample, trebuie sa iubesti oamenii, sa socializezi si sa stii cand sa "prinzi momentul". Aici este o lista cu top 10 cei mai faimosi fotografii de portrete din lume :  

1. Steve McCurry - este cunoscut pentru fotografia sa Fata din Afganistan (Afghan Girl), facuta in tabara de refugiati Peshawar, Pakistan. Aceasta fotografie a fost declarata drept cea mai recunoscuta poza de National Geografic.


2. Lee Jeffries - colectia sa de portrete alb-negru ale oamenilor fara adapost este unica si absolut uimitoare! El surprinde o "raza de speranta" in ochii subiectului sau. Pur si simplu emotionant!3. Jimmy Nelsson - este foarte cunoscut pentru fotografiile sale facute indigenilor din mai multe triburi, in peste 16 tari! Fotografiile lui vor "trai pentru a spune o poveste". Cartea lui Nelsson este cu siguranta pe lista colectionarilor!

4. Rehahn - s-a concentrat mai mult pe fotografiatul in Vietnam, Rajasthan si Cuba. Este faimos pentru ca surprinde "sufletul" subiectilor sai. Rehahn este fara indoiala unul dintre cei mai buni fotografi de portrete din lume!


5. Eric Lafforgue - faimos pentru fotografiile facute in Coreea de Nord, Eric Lafforgue are o poveste pentru fiecare persoana pe care a fotografiat-o! De la triburile din Namibia, pana la cele Yezedis din Kurdistan, povestile sale sunt fascinante, iar fotografiile arata sentimente reale.6. Manny Librodo - supranumit si "Vrajitorul Photoshopului". Pozele lui Manny Librodo nu doar spun o poveste, ele sunt opere de arta!7. Lisa Kristine - este un fotograf care lucreaza in scopuri umanitare care a avut contributii in lupta pentru drepturile culturii indigenilor in peste 100 de tari. Ea este faimoasa pentru rolul sau in demascarea sclaviei in lumea moderna.
8. David Lazar - el este mereu in cautarea momentelor spectaculoase din viata! El are mai multe poze facute in Brazilia, fotografii care va vor taia respiratia!

9. Joel Santos - modul in care arata portretele sale spune totul. Joel Santos a vrut mereu sa scoata in evidenta starea de spirit pe care o are subiectul sau!

10. Phil Borges - pozele sale facute refugiatilor din Tibet sunt unice, iar greutatile lor de zi cu zi sunt transmise prin fotografiile pe care Phil Borges le-a facut.Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu