sâmbătă, 20 decembrie 2014

Asteptarea, bat-o vina!


Am ajuns iarasi in Brazilia, Rio de Janeiro si la dupa vreo 35 de ore de cand am plecat de acasa , am reusit sa imbarc.

De data aceasta pe un vas mai mic, primul construit de companie (MSC Cruises) pentru a le oferi pasagerilor voiaje imprejurul lumii.

Echipa e mica, suntem 4 fotografi si ducem lipsa de unul, insa asa cum suntem, suntem puternici!

Deocamdata sunt in perioada de acomodare si trebuie sa recunosc ca procesul era mai rapid inainte, acum lipseste ceva, lipseste Lilya, sotia mea care o sa imbarce intr-o luna, iar pana atunci o sa-i duc dorul!
Buzios / Brazil

Am scris articolul de-a lugul intregii saptamani si sper sa nu fie vreo confuzie la citire, plus ca acum mi-a aparut si tastatura asta care imi da sugestii si nervi.
 
Primele opriri au fost in Ilheus si Buzios. Primul oras nu e asa impresionat, insa a doua insula are o plaja frumoasa! M-am bronzat putin ca tractoristul.
 
Treaba pare sa mearga in directia buns, sa vedem acum de Craciun cum o fi! Primul meu Craciun pe vas, iar Anul Nou o sa-l petrec tot aici, in Cabo Frio, in jurul plajei Copacabana.  
 
Destul cu lauda, va mai scriu cand mai pot!
 

3 comentarii :

 1. Salut Mihai,

  Cum se cheama firma din Brasov la care ai aplicat si prin intermediul careia ai reusit sa obtii primul job pe vapor? Atat eu cat si prietena suntem interesati sa aplicam la randul nostru? Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vezi ca am scris un articol despre asta, cauta cateva postari in urma.

   Ștergere
 2. Felicitari Mihai! Mult succes si in acest contract!

  RăspundețiȘtergere