marți, 18 noiembrie 2014

Simplu ca mersul pe bicicleta!

Mersul pe bicicleta

Mersul pe bicicleta nu mai este de mult ceea ce era odata! Pentru lucrurile despre care zicem ca nu sunt atat de complicate nu mai avem cum sa spunem ca sunt "simple ca mersul pe bicicleta" pentru ca am face o mare greseala! Mersul pe bicicleta nu mai este atat de simplu!

Nu stiu cum a fost la voi prima data cand ati invatat sa mergeti pe bicicleta, insa pe mine ma tinea tata de spatele seii iar eu dadeam din pedale si incercam sa-mi pastrez echilibru. Nu tin minte sa fi fost de cumparat echipament de protectie, ce casca, ce genunchiere, era totul hardcore! Regulile erau clare! "Nu te bagi in gropi, nu sari peste borduri, ai grija la masini" apoi cand am mai crescut putin "nu mergi cu viteza mare, nu te duci pe dealuri".


In ziua de azi copiii nu mai au aceste reguli. In loc de tata au instructor, acum sunt casti de protectie si genunchiere, se dau pe rampe, fac salturi, folosesc GPS-ul pentru a-si face traseul, camere de actiune (cum ar fi GoPro) pentru a inregistra propriile recorduri si stick-uri pentru binecunoscutele selfiuri!

Danny Macaskill, cel pe care o sa-l vedeti in video-ul urmator, a reinventat practic mersul pe bicicleta! El ajunge acolo unde unii oameni n-ar avea curajul sa paseasca nici de-ar fi legati cu sfori de siguranta. Peisajele, precum si scenele in care apare la limita dintre viata si moarte imi taie pur si simplu respiratia!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu