joi, 6 noiembrie 2014

Oare starile de pe Facebook sunt intr-adevar cele reale?

Eu stiu despre mine ca postez doar lucrurile pozitive si motivationale. In ceea ce priveste domeniul fotografil, la fel. Incerc sa fac pozele mai frumoase, orasele mai curate, oamenii mai veseli. Exista insa un adevar pe care nu ni-l putem ascunde. De multe ori aratam altceva decat ceea ce simtim.

Facebook vs stari emotionale.
Imi vine acum in minte un exemplu de la o zi de nastere a unui prieten. Ne-am adunat mai multi,. Aveam mancare, bautura, muzica, tot ce voiai! Nu ne cunosteam intre noi decat de prin auzite, iar prietenul comun era sarbatoritul. Fiecare se simtea bine in felul lui, dar un cuplu statea pe canapea de ceva ore bune. Se vedea pe fata lor ca erau plictisiti iar noi nu stiam prin ce metode sa-i ridicam la dans sau sa-i scoatem afara pentru a pregati gratarul! N-am reusit, insa ce m-a pus pe burta de ras a fost un status pe Facebook. "X si Y se simt formidabil in locatia Z alaturi de A, B si C"! Pentru ca ii aveam la prieteni A, B si C care aveau tag, mi-a aparut statusul acela si mie. Aveau o gramada de like-uri!Am inceput sa rad, ce mai puteam zice! 

Cred ca video-ul de mai jos este perfect pentru a va face o idee despre ce am zis mai sus.

2 comentarii :

  1. nu prea se face sa te declari amarat si suparat pe retelel sociale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma declar amarat, petrec chiar mult timp pe retelele de socializare. Ce zic insa este ca nu toate statusurile/starile care le vedem sunt adevarate.

      Ștergere