joi, 23 octombrie 2014

Acasa, dar cu gandul departe!

Am terminat al doilea contract ca fotograf. Am primit o evaluare buna de la ultimii doi manageri cu care am lucrat si sper ca urmatorul contract sa imbarc ca printer. Munca cu pasagerii ma cam streseaza, prefer sa aud sunetul masinilor care se hranesc cu energie electrica, hartie, solutii chimice si apa.

A fost un contract obositor, dar cu parti frumoase. Am ajuns in alte parti ale lumii, diferite de cele in care mai fusesem, am intalnit oameni (colegi) buni si cel mai important, mi-am gasit jumatatea.

Aveam planuri sa vina la mine, a zburat la Bucuresti iar eu o asteptam in aeroport. Dupa doua ore de asteptat sa apara pe usa de la "sosiri", primesc un telefon iar cu vocea tremuranda si cu lacrimi in ochi imi zice ca a fost oprita de catre politia de frontiera si ca nu poate ramane in Romania. O sa stea in zona de tranzit pana cand o sa aiba zbor spre tara ei, Kirghistan. Acum nu imi ramane decat sa incep actele pentru a ii obtine o visa si cred ca in scurt timp o sa ma duc eu la ea sa o vizitez.

2 comentarii :

  1. Ma bucur sa aud ca ti-ai gasit persoana portivita si un job care sa iti placa.Mult succes in continuare man si nororc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Sper sa se incheie totul cu succes ca tare ma simt constrans intre legi!

      Ștergere