vineri, 18 iulie 2014

Vara Islandeza

Am ajuns intr-o parte a Planetei in care nu ma gandeam ca o sa ajung vreodata, aproape de Groenlanda, pe insula in care vara e ca iarna! In Islanda!
Am avut cateva opriri in diferite porturi acolo, insa cred ca cea mai importanta a fost cea in capitala, Reykjavik. Nu aveam nici cea mai vaga idee despre cum arata locurile acelea si nici despre oamenii de acolo. Acum ca i-am intalnit pot spune ca se aseamana celor din vestul Europei, olandezilor, danezilor, belgienilor, pe acolo! Oraselenla fel, seamana cu cele vest-europene.
In Akureyri am fost intampinati de adolescenti si copii care dansau descult pe iarba umeda si rece. Ei ne-au pus bratari la maini in semn de prietenie si ne-au indrumat spre centrul orasului.

Trecand la cateva ganduri de-ale mele, va spun ca se poate sa aveti parte de o mare surpriza din partea mea, una placuta si neasteptata dar nu stiu inca daca da sau daca nu. In orice caz, sunt sigur ca nici nu va trece prin cap despre ce e vorba, insa va spun doar ca poate fi ceva decisiv si irevocabil :)) Va spun mai multe la momentul oportun!

Un comentariu :