vineri, 2 mai 2014

Zile pe uscat


Dupa perioada petrecuta in Sudul Americii, am revenit pe batranul si frigurosul continent european. Avem orase frumoase (faimoase) in care ma pot destinde cand am timp liber si asta nu face decat sa ma tina mai mult aici, pe vas. Un alt aspect care contribuie la bunastarea mea atat "on board" cat si "ashore" este faptul ca de curand am fost promovat , iar asta inseamna un castig ceva mai bun.

Au trecut deja doua luni de cand sunt pe vas, dar mai am de stat inca sase, destule cat sa vad toate orasele din itinerariu pe care il are nava anul acesta.

Am facut un filmulet  de-a lungul lunii trecute insa nu am reusit sa-l uploadez inca pentru ca sunt doi factori care nu ma lasa si de obicei, cei doi factori vin doar impreuna : timpul scurt si viteza mica a internetului. Tema filmului coincide cu numele : "One month in my life" care in traducere banuiesc ca stim cu totii ce inseamna : O luna din viata mea. In film o sa vedeti locurile pe unde am hoinarit si momentele traite acolo. Dupa cum v-ati obisnuit, eu arat de obicei doar partile bune, adica doar clipele frumoase, sa va dau o motivatie si de ce nu energie pozitiva. 

Daca sunt prezentate doar momente placute, nu inseamna ca mi-a fost doar bine! Cu siguranta au fost multe momente grele, poate chiar mai multe decat cele frumoase, insa sunt de parere ca in viata trebuie sa culegem doar ce ne place si sa ramanem cu ele ca amintiri! Daca sunteti curiosi de cum e filmul, verificati din cand in cand profilul meu de Facebook, ca poate poate apare!

UPDATE : E ONLINE  :Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu