marți, 27 mai 2014

Tabăra mea – un vis devenit realitate - Articol dedicat pasionatilor de calatorii!

Acest articol nu imi apartine, il public la cererea unui prieten care are acest proiect!

"Și acum îmi aduc aminte cât trebuie să învăț și la câte trebuia să renunț să merg într-o tabără de vară. Dacă nu luam coroniță îmi petreceam vacanța de vară printer blocurile cartierului, într-o căldură insuportabilă și cu foarte puțini prieteni.
Abia așteptam să vină premieră, unde erau invitați și părinții să vadă ce premii au luat odrazlele lor. Era cel mai fericit moment pentru mine, nu că terminam anul școlar, motivul era aproprierea vacanței și cea mai tare tabără.
Toate taberele în care am fost m-au învățat cum să fiu ca persoană sociabilă și cum să îmi urmez visul. În tabără am învățat cât de important e să fii TU, indiferent de ce spun ceilalți.
Încă de mic mi-am dorit să organizez tabere și să fiu eu cel care oferă suport tinerilor și copiilor în dezvoltarea lor personală, și uite că mi-am îndeplinit acest vis. Un vis pentru care fac tot posibilul să-l fac unicat.
Organizăm un concept unic de tabere în România, și ne-am inspirit după modelul american și elvețian.  Încă de la început se pornește într-o aventură ce va rămâne imprimată pentru totdeauna în mintea și inima copilului.
Suntem o echipă tânară formată din oameni hyper-activi și neastâmpărați. Ne place să facem mereu câte ceva și să nu ne plictisim. Ne-am hotărât să împărtășim pasiunile cu voi și să vă arătăm cum ne distrăm noi vara de vara.
În funcție de tematica taberei poți să devii militar, dansator, inovator, călăreț, tenismen, scriitor, să explorezi natura, să faci rafting, kayac, ciclism montan, să înveți bazele unei limbi străine, să mergi la ateliere de creativitate, la tir cu arcul, laser tag, să te joci cu animalele, sau să alegi cursurile noastre de nișă privind dezvoltarea personală (tabere multiculturale, tabere etnice, tabere de educație civică, cursuri de prim ajutor, cursuri de bune maniere, ateliere de fotografie și  multe altele care le vei descoperi în cea mai tare aventură a vieții tale.
Un mentor de-al meu mi-a spus așa „tot ce acumulezi dacă nu dai mai departe ești un nimeni”. Pentru mine aceste cuvinte s-au imprimat adânc în sufletul meu și tot ce fac ofer participanților în taberele YES.
Trăiește și tu Aventura taberelor YES!"

Cititorii care vor dori sa participe, mentionand faptul ca au primit aceasta informatie de pe blogul meu, vor avea o surpriza placuta! Succes!

Mai multe detalii despre tabere și programul pe anul 2014 aici: www.tabereleyes.ro sau www.facebook.com/tabereleyes
Autor: Vlad Nuțu – coordonatorul taberelor YES

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu