miercuri, 26 martie 2014

Sunt gata de traversarea Oceanului Atlantic!

Santos, Brazilia / Foto : Mihai Enasel
Dupa cum scrisesem si pe Facebook, aceasta este ultima croaziera pe continentul Americii de Sud. In trei zile o sa incepem traversarea Oceanului Atlantic, indreptandu-ne spre Europa. A fost bine in aceasta parte a sezonului pe care am prins-o aici, m-am odihnit mai mult pentru ca am mai vizitat orasele pe care le-am avut in acest itinerariu si de aceea nu am mai iesit atat de des si am preferat sa dorm in timpul acela. Se pare ca partea aceasta cu somnul in timpul liber o sa o uit aici continentul fotbalului, pentru ca de acum o sa incep iarasi sa ies mai des. Prima iesire o sa fie curand, in Buzios, o insula din Brazilia, chiar la inceperea traversarii. Apoi, in Europa de Nord o sa ies de fiecare data pentru ca e alt itinerariu decat cel pe care     l-am avut anul trecut! O sa ies in fiecare oras, am multe de vizitat!

Ieri am avut  ca port Punta de Este (Uruguay) si am profitat de faptul ca e ultima data cand pasesc pe aceasta insula asa ca am iesit sa filmez cateva imagini.

Crossingul o sa fie lung de 18 zile, in comparatie cu cele 12 ore pe care le-am facut intre Europa si Brazilia. Pasagerii 'or sa fie mai tacuti, mai aroganti si mai dificili as zice eu. Tocmai de ma obisnuisem cu limba portugheza si acum trebuie sa o uit pentru a incerca sa invat germana.

Un alt aspect care nu ma prea incanta este faptul ca se va schimba managerul, va veni unul nou ale carui cerinte si stil nu i le cunoastem inca. Speram sa fie bine pentru ca buna dispozitie a noastra si a intregii echipe depinde 80% de manager.

Daca tot am pomenit despre Europa, va zic doar ca avem ca porturi principale Hamburg si Amsterdam. Sunt foarte incantat de asta! Am sansa sa vad doua orase care mi-am dorit sa le vad de mult! Contractul este lung, dar sa vedem cat o sa rezist. As vrea sa stau o perioada cat mai indelungata de timp, pentru ca sunt multe de vazut, insa nu depinde numai de mine ci si de echipa si mai ales de manager. Deocamdata am sperante mari, cel putin din punctul de vedere al numarului de orase pe care o sa le adaug pe lista celor vizitate. 

O sa va tin la curent cu poze, nu va faceti griji! Daca nu mai auziti nimic de la mine o perioada mai indelungata de timp, inseamna ca suntem inca pe Ocean, nu am ajuns intr-un oras in care sa prind internet, sau pur si simplu nu am avut timp sa intru! Pa pa !

2 comentarii :