vineri, 28 februarie 2014

Si-am plecat!

Rio de Janeiro
Bagajele-mi sunt gata, bateriile le-am incarcat!

Deocamdata pornesc spre Bucuresti. Am prieteni, ca stiu sa-mi fac si sa-i pastrez, si asa am obtinut o cazare! :)). O sa zbor la Frankfurt iar dupa cateva ore de asteptare in aeroport, urmeaza un lung zbor (de vreo 12-13 ore) pana in Sao Paulo. Din Sao Paulo o sa fie un alt mijloc de transport, cel mai probabil un minibus pana in Santos. Acolo o sa imbarc.

Sper sa fie un drum usor, nu prea obositor, sa ajung in siguranta si sa pot face poze frumoase! As vrea ca de data aceasta sa ma astepte un agent in aeroport, si sa nu mai platesc 200 si ceva de dolari pe taxi! :))

Sexy girl dancing / Foto :  Mihai Enasel
O sa incep contractul in America de Sud, mai exact partea de Est, adica Brazilia, Argentina si Uruguay. Crossingul o sa inceapa undeva in luna Aprilie avand ca destinatie Europa. Am sansa sa vad orase noi si sa continui sa bifez pe harta! Sper sa intalnesc oameni de calitate si sa invat de la ei!


Sexy beach girl / Foto : Mihai Enasel
O sa aveti liniste pe Facebook, pentru ca postarile nu vor mai fi atat de dese ca pana acum, nu voi avea timp liber si internet la discretie, ca pana acum. O sa mai postez din cand in cand, cred ca mai mult poze, nu stiu daca o sa am timp si de articole lungi si siropoase, poate doar cel pe care-l voi scrie asteptand prin aeroport sau in zborul cel lung spre Brazilia, pana atunci, sa auzim de bine!

2 comentarii :