miercuri, 5 februarie 2014

Redecorarea camerei!

De mult timp voiam sa imi umplu peretele cu fotografii, (mai am pana atunci) insa abia azi mi-am gasit timp pentru asta. M-am gandit putin cum sa le fixez de perete si am gasit o metoda mai ieftina, cu ce aveam prin casa, si am renuntat la ideea de a cumpara cate o rama pentru fiecare in parte! Cu siguranta asta m-a scutit de la cheltuirea catorva milioane bune!
Cum am procedat : Am facut pentru inceput 3 blocuri a cate 5 fotografii fiecare. Am lipit apoi fotografiile una de cealalta prin copci de banda scotch. Pasul 3 a fost sa lipesc cele 3 blocuri impreuna. Mi-au trebuit vreo 400 de copci ca sa prind intre ele toate fotografiile. 

Ce a iesit puteti vedea mai jos, am planuri mai mari, insa deocamdata ramane asa!

6 comentarii :

 1. Eu am facut un sistem de prindere cu struna. Am vrut sa le las separate si la un format mai mic. Apropo, faini peretii :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am facut cu ce aveam in casa, struna am cautat, insa nu am gasit. N-am vrut nici sa le gauresc!

   Peretii trebuiesc varutiti, vreau sa revin la clasicul alb, insa cand o sa am timp ca deocamdata nu stiu cat mai stau pe acasa si daca ma apuc, s-ar putea sa nu pot termina.

   Ștergere
  2. Poi nu le gauresti. Le lipesti pe spate cu banda adeziva si le lasi atarnate. Nu sunt atat de grele sa alunece. No vezi, daca n-ai pescari in casa :D

   Ștergere
  3. As putea "imprumuta" din uscator de la vecinu! :)) Ahaha! :D

   Ștergere