joi, 27 februarie 2014

Opera unui fotograf va ajunge pe unul din peretii camerei mele!

Mare surprinza mi-a facut Eduard Mariut aseara! Prin el am descoperit ca-s si eu norocos. N-am crezut niciodata in concursuri in care sa dau share si printre atatia care distribuie, sa fiu eu cel cu numarul castigator!

Sa va explic cum a stat treaba! Eduard a publicat in urma cu ceva timp pe Pagina lui de fotografie Eduard Mariut Photography un video care reprezinta portofoliul lui, si anuntul suna cam asa : "Odata cu lansarea noului meu portofoliu care imi rezuma tot anul 2013, fac primul giveaway si ofer un print din expozitia FashionTen sustinuta la Galateca. Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga print-ul de mai jos (50\70cm) este sa dai share acestui clip.Pe data de 26 februarie vom afla cine este castigatorul; pana atunci give it a try!"  Filmul il puteti vedea apasand aici!

Cum va ziceam, am dat si eu share, dar nu m-am gandit la castigarea concursului ci la faptul ca poate asa contribui si eu la succesul lui. Am dat share si am uitat de data de anuntare a castigatorului, numai bine pentru ca aseara am aflat direct pe wall-ul meu de facebook! :D
"In urma site-ului Random.org, Mihai Enasel a dat share albumului si a iesit primul pe lista. Felicitari!!!"
Este interesant  faptul ca opera unui fotograf va sta agatata langa fotografiile facute de un alt fotograf, adica ale mele. Si sa va spun sincer, abia astept sa fac asta! :D Multumesc mult, si o sa particip si la urmatoarele concursuri!Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu