vineri, 21 februarie 2014

IUBEȘTE “legal’’,căsătorește-te pentru o zi!

Asociația Liga Studențească din Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău te invită Luni, 24 februarie 2014, între orele 10.00-16.00, să intrii în rândul celor căsătoriți, chiar și pentru o singură zi, într-un loc deosebit și mai puțin obișnuit, UN AUTOBUZ

Autobuzul Pambac Caffe, va fi “Autobuzul dragostei” şi va circula pe traseul 22. Acesta va opri în fiecare stație pentru a îmbarca îndrăgostiții de toate vârstele. Cei care se vor căsători vor primi certificate de căsătorie valabile o singură zi şi cele mai interesante cupluri vor fi premiate. Această invitație este adresată de către Liga Studențească tuturor îndrăgostiților ce vor să urmeze tradiția de “Dragobete”, indiferent de vârstă. Dacă în anii din urmă s-au “căsătorit” cupluri de vârsta a treia, este interesant ce va urma anul acesta, poate chiar o cerere oficială în căsătorie. Totodată, partenerii evenimentului vor oferi premii tinerilor îndrăgostiți!


DE DRAGOBETE, IUBEȘTE LEGAL!

7 comentarii :

 1. Observ ca anul asta mai toata lumea a copiat ceea ce a facut Tineretul National Liberal in fiecare an la Arena Mall :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu in ce masura au copiat unii de la altii, insa chestiuta asta cu casatoria pentru o zi dainueste de mult timp. Cat despre ideea cu autobuzul, cred ca a fost a lor, a celor de la UNSR.

   Despre TNL nu stiu ce sa zic, noi suntem prieteni, insa cred ca treaba din Arena Mall e doar marketing.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Bine ma, aveti voi credite pentru asta! :D

   Ștergere
  4. Rotaru Andrei, daca vei cauta putin pe Google vei observa ca Autobuzul dragostei a aparut pentru prima data in 2004 la initiativa celor de la Transport Public, iar din 2010, Liga Studenteasca impreuna cu Transport Public duc mai departe acest mod de a sarbatorii Dragobetele. Deci, nu cred ca s-a copiat ideea voastra.

   Ștergere
  5. Si ce faci cand pune soferul o frana si dai cu capul de toate barele autobuzului? sau cand opreste in statie si urca 2-3 babe si un mosneag :))) hai ma tata, ce naiba, cu parere de rau dar e penibil evenimentul, si numai bun pentru prima pagina din Desteptarea!!

   Ștergere
  6. Pai nu faci nimic, traiesti cu adevarat! In viata nu-s toate bune! :)) Ei trebuie sa fie alaturi la bine si la greu! :D

   Ștergere