marți, 4 februarie 2014

Invata sa conduci bine!

Este iarna, e frig, multa zapada, alb peste tot, lumina este mai puternica, autovehiculele se comporta altfel si sunt mai greu de controlat, tu poate esti singur in masina si cand te confrunti cu anumite cazuri, nu stii cum sa reactionezi, de aceea este necesar ca sa inveti sa conduci bine inca de la inceput!
Un instructor bun se va ocupa de toate acestea, nu te va da cu capul de volan pentru ca ti s-a oprit motorul si nici nu-ti va lua volanul din mana in cazul in care ai gresit ceva, ci iti va explica de la inceput ce sa faci ca sa reusesti! Asa a fost instructorul meu care pe atunci lucra la Scoala de Soferi Muv, insa acum are propria lui scoala. 

Eu am reusit sa iau permisul de conducere de la prima incercare si trebuie sa recunosc ca n-a fost doar meritul meu (ca doar n-am invatat singur sa conduc)! A avut un mare efect a supra mea! Va recomand cu incredere si placere Scoala de Soferi Auto Carla, plus ca daca ii spuneti ca eu v-am indrumat la el, o sa fie placut surprins! 

Sediul scolii de soferi este situat intre LIDL si CORA- pe partea cu CORA. Instruirea practica se face pe noul model Ford Fiesta si pe Ford Focus.Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu