joi, 13 februarie 2014

Cum va arata viitoarea cladire a Primariei din Bacau!

S-au cautat arhitecti peste arhitecti care sa proiecteze un nou sediu al Primariei din Bacau care va fi amplasat chiar in inima Bacaului, inconjurat de Biserica Sf. Nicolae, parcul Trandafirilor si parcul Catedralei. 

"Scopul concursului vizează selectarea celei mai bune soluţii pentru remodelarea spaţiului public central al municipiului Bacau situat între strada Nicolae Balcescu, Bulevardul Unirii, strada Mihai Viteazu și imobilul hotelului Moldova, inclusiv zonele adiacente."

M-am bagat si eu in concurs cu propunerea pe care o vedeti mai jos. In opinia mea noul sediu al Primariei din Bacau o sa arate cam asa! Am facut chiar si un slogan pentru lucrarea mea : "Hai Dubai Dubai Dubai, primarie ca in Rai".
Primaria din Bacau / Mihai Enasel
Sursa foto stock: Aghiuta, Edit : Mihai Enasel
Am mai zis despre predictiile mele intr-un articol precum acesta: cum va arata Bacaul in viitor.


13 comentarii :

 1. Stii bine ca asta e singura solutie: http://i.imgur.com/Po91QrO.jpg

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu pricep de ce nu-i duce capul sa cumpere hotelul Moldova si sa faca din el primarie cu un sfert din banii care-ar trebui pentru un nou edificiu ?! Ar ]ncapea bine mersi toate serviciile si-ar ramane loc si pentru ceva camere de cazare, cu bani, sau fara bani. In franceza, la “primarie” se zice “Hotel de ville”, oare de ce?
  Hotelul e-n conservare si actualul patron are nevoie de parale ca de aer. S-ar reyolva si problema traficului si al aspectului edilitar si nimic n-ar impiedica primaria sa construiasca o parcare subterana pe locul actualei parcari, insuficienta acum.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ideea care o propui tu e chiar buna, insa nu stiu de ce politica in ziua de azi nu prea accepta ideile bune!

   Ștergere
 3. Nu prea se integreaza in peisaj primaria aceasta futurista cu restul blocurilor in stil comunist din centrul nostru drag... Asa ca, ramane sa schimbam si fatada blocurilor saaauu... Aducem stilul cladirilor din Cluj..Gen, cum inca mai avem noi Prefectura...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai si tu dreptatea ta. Nu stiu cum va arata pe bune noul sediu al primariei, insa oricum nu asa cum mi l-am imaginat eu in poza din articol!

   Ștergere
 4. Amuzant! Mi-a placut! Bravo!

  RăspundețiȘtergere
 5. Plecati din infectia asta de "oras" cat mai puteti! Iasi, Cluj, Bucuresti, Timisoara. Nu-i de stat aici. Saracie, somaj, salarii de cacat.

  RăspundețiȘtergere