marți, 4 februarie 2014

10 ani de Facebook!

Nu stiu daca ar trebui sa zic "La multi ani Facebook" pentru ca mi-as dori sa nu aiba prea multi, as vrea ca totusi oamenii sa interactioneze altfel, desi ma folosesc si eu foarte mult de Facebook pentru a socializa. 

Cred ca din cauza (si nu datorita) Facebook-ului petrecem mai mult (prea mult) timp online, verificand din ce in ce mai des noutatile "de pe perete".

Intr-o alta priviinta Facebook-ul este bun. Afli informatii noi (bune sau rele), poti invata anumite lucruri pentru ca un prieten de-al tau a pus un tutorial despre "cum se face" o anumita chestie, iti poti expune lucrarile, creatiile, sau daca ai talent in a face ceva, e un bun mod de a deveni popular. Unii angajatori chiar fac recrutari pe Facebook si deci poti avea sansa unui job la un click distanta.

Petrec foarte mult timp pe Facebook, sunt multe chestii pe care le fac, insa nu cred ca astea vor mai fi pentru mult timp. In curand cred ca voi mai intra doar o ora sau doua pe zi, daca o sa imi iasa planurile cum vreau eu. Lucrurile astea o sa le anunt la momentul acela! N-o sa va mai umplu wall-urile de tot felul de statusuri sau poze! :)) Vor fi mult mai rare!


2 comentarii :