miercuri, 29 ianuarie 2014

Un sport care imi place!

Dupa cum am anuntat pe blog si pe facebook, ieri seara am fost la Piatra Neamt sa "testez" partia care abia s-a deschis. Nu mai fusesem de mult la Piatra ca sa-mi aduc aminte unghiul de inclinare al partiei, ma credeam fioros si bun, pana sa ajung in varf! Intr-o secunda mi-a disparut tot curajul!

Prima bucata de partie (cea mai abrupta) am coborat-o la pas, asa ca un las, pe principiul "fuga-i rusinoasa, dar e sanatoasa!". Chiar faceam si glume cu prietenii cu care am fost, ma filmam si ziceam ca pun o introducere atragatoare si apoi filmez din varf cat e de periculoasa coborarea dupa care un text: "Cum cobor cu snowboard-ul pe Partia de la Piatra Neamt" si cand toti se astepta sa vada cine stie ce scheme si sarituri facute in viteaza, eu sa cobor la pas :)).

Dupa ce am trecut de partea care mi se parea mie ca fiind cea mai infricosatoare, am zis sa-mi pun totusi placa in picioare, ca doar n-am venit pana aici degeaba, si nici camera n-am carat-o dupa mine pentru nimic! Ceva ceva trebuie sa iasa! Trebuie sa recunosc ca prima coborare am facut-o 80% cu fundul pe zapada, a doua a decurs mai bine, si din ce in ce a fost mai ok. Probabil ca emotiile au disparut odata cu oprirea camerei.

Partia din Piatra Neamt / Foto : Mihai Enasel
Trebuie sa tineti cont ca echipamentul este foarte important! Nu faceti ca mine! Am vazut ca la Magura a fost ok cu bocancii care ii aveam eu si am zis sa nu mai inchiriez booti. A fost decizia care mi-a stricat toata seara! M-am chinut mult pentru ca picioarele nu-mi stateau fixate (cum ar fi trebuit) in prinderile de pe placa. Daca va place viteza, sigur o sa aveti nevoie si de o casca de protectie, insa eu nu i-am simtit lipsa ieri.

Ce pot sa va zic, faceti sport, oricare ar fi ala, petreceti-va timpul cu prietenii in folosul vostru, pentru dezvoltare si nu pentru distrugere.

In final am facut si un film motivational, ca sa va dea incredere in voi si sa va bucurati de viata!Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu