joi, 16 ianuarie 2014

Mi s-a spart parbrizul, unde il pot schimba in Bacau?

Parbrize_lunete_geamuri_laterale
Parbrize in Bacau /  www.parbrizeonline.ro
Nu este cazul meu sa caut sa-mi inlocuiesc parbrizul la masina, pentru ca n-am, si din cate stiu eu, bicicletele nu folosesc asa ceva, insa mi s-a intamplat de multe ori sa ma intrebe prietenii :"ma frate, tu ai mai multe cunostinte prin Bacau, sigur stii, mi s-a spart parbrizul si vreau sa-l schimb, spune-mi unde pot face asta, si sa nu fie nici prea scump." Gasesc foarte repede un raspuns pentru ca am un prieten care se ocupa cu asa ceva. Din cate stiu eu, sunt mai multe locuri in Bacau unde iti poti schimba parbrizul, dar preturile sunt mai mari si ca sa impac ambii prieteni, ii trimit acolo unde castiga amandoi, adica la PYM AutoGlass, care isi are sediul vis-a-vis de Piata Centrala, pe straduta intre Scoala Nr.2 si Vasion.

Cei de acolo au peste 7 ani de experienta in montarea parbrizelor auto, si sunt sigur ca veti fi multumiti atat de calitate cat si de pret. Un punct in plus il au pentru ca se pot deplasa la cerere atat in Bacau cat si in imprejurimi.
Nu cred ca pot spune mai multe decat ca pe toti cei care i-am indrumat acolo, mi-au zis ca au fost multumiti si ca intr-adevar le-au dat cel mai bun pret.

Deci, daca aveti parbrizul spart, trebuie inlocuit sau orice alta problema legata de parbriz, luneta, geamuri laterale, atat pentru autovehicule cat si pentru utilaje agricole sau utilaje grele, apelati la PYM AutoGlass

Contact : Parbrize Bacau si Onesti  0751.08.34.33 / 0769.18.26.99, Str. 9 Mai Nr 96

UPDATE 2017 : SE OCUPA NUMAI CU UTILAJE GRELE SI UTILAJE AGRICOLE!

3 comentarii :