joi, 16 mai 2013

ExplorIT te asteapta sa te inscri!

Concursul Național de Creativitate Digitală ExplorIT a ajuns la cea de-a patra ediție, care va avea loc intre 20 si 23 ​iunie la Colegiul Național „Ferdinand I” Bacau.

  


  Concursul cuprinde 2 categorii, împărţite în 7 secţiuni:
I. IT
·         Web Development
·         Desktop Applications
·         eLearning
·         Mobile Apps
II. Media
·         Photo
·         Video
·         Digital Arts  

Respectarea temei concursului in realizarea proiectelor este obligatorie doar pentru categoria Media, cea de anul acesta fiind „Connecting the dots”.

       In cadrul concursului vor participa 50 de tineri pasionați de fotografie, video sau IT, care vor avea oportunitatea de a participa la diverse ateliere, atât canalizate pe domeniile lor de interes, cât si pe dezvoltare personala si interpersonala, susținute de traineri specializați. Aceștia își vor prezenta proiectele sub atenta observație a juriului, format din 10 specialişti în IT și media, care va decide clasamentul pentru fiecare secțiune a proiectului, premiile constând în bunuri materiale și bani.

    Intervalul de înscriere este  15 mai - 5 iunie 2013. Sunt așteptați adolescenții dornici de a-și îmbogați aptitudinele in domeniul informatic, de a-și finisa  viziunea fotografica, precum si înclinațiile asupra domeniului video. 


Formularul de inscriere se afla aici, iar regulamentul oficial al concursului aici.  


    De asemenea, va invitam sa vizionati filmul de promovare a celei de-a 4-a editii, realizat de Stefan Schirliu, organizator ExplorIT. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu