miercuri, 29 mai 2013

Adidasi de vanzare in Bacau si nu numai (P)

Acest articol este sponsorizat (adidasi de vanzare in Bacau), insa cazul este real. 


Acum doi ani eram in cautare de adidasi. Am luat la rand magazinele din oras, insa ori nu imi placeau modele care le aveau, ori preturile erau peste bugetul meu.


Am inceput cautarile pe Okazii, Mercador si Tocmai nu cred ca existau atunci, ori nu erau populare, ori nu
auzisem eu de ei. Si scriu la cautari : adidasi Bacau, adidasi originali, vand adidasi, tot felul de combinatii care sa ma ajute sa gasesc o pereche de adidasi care sa-i si pot vedea si proba! Am gasit chiar in Bacau! I-am sunat pe baieti, m-am intalnit cu ei in zona Narcisa, am vazut adidasii, mi-au placut o pereche de Adidas negrii cu talpa joasa si comozi (care ii am si acum insa insa ii folosesc cand merg cu bicicleta), iar pretul era ok. Au tot felul de modele, recunosc ca nu mi-au placut toate, insa am vazut multe perechi care mi-au atras atentia! De la modele sport, de alergat, adidasi cu talpa joasa (cum imi plac mie) tenisi, gasesti de toate la ei.

Astazi mi-am cumparat - tot de la ei - o pereche de tenisi Adidas Primsole si o pereche de adidasi Puma Runner ca sa am ce purta pe vapor. Ii recomand pe baieti. Va las datele lor de contact, in caz ca sunteti interesati, nu ezitati.

Nr de telefon : 0748 389 676
Id de Yahoo Messenger : alexxxcsandru

Zona in care puteti vedea/proba adidasii : Narcisa (Bacau)
+ In dreapta aveti permanent banner-ul catre contul lor de Okazii

2 comentarii :

  1. Acum spune-ne despre baietii aia care schimba parbrize in timp record si preturi minime :)

    RăspundețiȘtergere