vineri, 26 aprilie 2013

Vine vacanta, ce aparat foto sa aleg?

Sunt sigur ca multi dintre voi va intrebati ce aparat foto este bun pentru vacante sau ce aparat foto sa alegeti pentru viitoarele excursii. Toate alegerile depind de bugetul dumneavoastra, adica suma pe care sunteti dispus sa o platiti pentru a achizitiona acel aparat! Cu siguranta ati vrea un D-SLR cu care sa defilati pe plaja, insa am cunoscut multi oameni care vor sarenunte la el pentru a trece pe un aparat foto micut, usor de folosit si confortabil. Cand vrei sa faci o fotografie, l-ai scos imediat, nu e nevoie sa te opresti, sa schimbi obiectivul si abia apoi sa apuci sa fotografiezi.

Pentru ca tot este vorba despre vacante si confort, va recomand sa cumparati un aparat foto de mici dimensiuni, care sa incapa si intr-un buzunar si care va va oferi confort in utilizare. Astfel nu vei fi nevoit sa cari dupa tine un D-SLR si inca o geanta cu vreo 5 obiective, deci un compact ar fi ideal!

Preturile aparatelor foto au scazut foarte mult in ultimul timp! Astfel, vad pe Emag un Canon PowerShot A810, 16 MP la pretul de numai 179 lei! Acesta cred ca este cel mai ieftin pe care il puteti gasi!
Un alt aparat bun pentru vacante, dar al carui pret este cat de cat mai ridicat decat cel prezentat anterior este  aparatul Canon PowerShot SX240HS, 12.1MP. Bugetul necesar pentru acest aparat este de 899 lei.

Urmatorul aparat pe care vi l-as putea recomanda este acest Sony Cyber-Shot DSC-HX20B, 18.2MP, FullHD. Intr-adevar pretul de 1.490 lei este putin cam piperat, insa si calitatea este pe masura!Un ultim compact pe lista este Fujifilm FinePix X100, 12.3MP, aparat destinat celor pretentiosi si cu buget mare!Daca vreti sa va mai incalzeasca ceva, pe langa soarele care deja o face, va zic ca acele preturi contin inclus si transportul prin curier, de la ei pana la dumneavoastra la usa!

Asadar acum aveti de unde alege, vacante sa fie! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu