joi, 21 martie 2013

Training Camp I.D. Fest?

The Ingenious Drama Festival, sau I.D. Fest, este un festival de teatru în limba engleză ce se adresează tinerilor, care se desfăşoară anual în Bacău. Undeva în luna iulie, trupe de teatru din oraşe precum Timişoara, Piatra Neamţ, Suceava sau Bacău se adună pentru ca timp de o saptămână să transforme un oraş mic intr-un "laborator" profesionist si complex în care se exploatează la maxim exprimarea prin intermediul artei dramatice.

În anul 2007 a avut loc prima ediţie Training Camp – 3 zile în care atmosfera festivalului a fost simulată – pentru a întări legăturile dintre organizatorii acestuia, colaborând mai eficient. Acum, după 6 ani, Training Camp a devenit o tradiţie, iar numărul participanţilor a crescut semnificabil. Această activitate este una dintre cele mai aşteptate, fiind întrecută numai de festivalul în sine.

Trei zile de lucru în echipă vor îmbina utilul cu plăcutul datorită workshopurilor conduse de studenţi de la Facultatea de Teatru şi Film, dar şi de foşti organizatori ce nu au uitat experienţa I.D. Fest. Ingeniozitatea, creativitatea, originalitatea sunt calităţi ce vor ieşi la suprafaţă şi vor fi definite, ca în urma weekend-ului de la (nume aici) fiecare persoană din comitetul de organizatori să se fi descoperit pe sine, dar şi pe ceilalţi.

Aşadar, în perioada 22-24 martie 2013, organizatorii Ingenious Drama Festival, ediţia a 14-a vor lua parte la o multitudine de activităţi ce vor ajuta la crearea unui festival profesionist de teatru cu trupe de amatori. Cu toţii suntem nerăbdători să ducem mai departe tradiţia Training Campului!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu